fbpx

SUCCES WITH STYLE SYSTEM TRAJECTEN

THE RECIPE FOR STYLE SUCCESS

Het traject voor vrouwen om zich om te dompelen in de luxe van een personal stylist en life coaching in één, daarmee je gevoel voor stijl te ontdekken en je volledige potentieel te bereiken. Omdat je het verdient om er niet alleen beter uit te zien, maar je ook beter te voelen en zelfverzekerd je stempel te drukken op deze wereld. In Kwartaal of een jaar traject

HERKENBAAR? ZEG VOLMONDIG JA!

  • Je hebt de afgelopen maand ten minste één keer gezegd: “Ik heb niets om aan te trekken”.

  • Je hebt gênante hoeveelheden geld uitgegeven aan kleding – en je haat nog steeds alles in je garderobe.

  • Je bent het zat om over het hoofd te worden gezien en je onzichtbaar te voelen op kantoor of met je business en in je persoonlijke leven.

  • Je hebt een Pinterest-bord vol met outfits, maar ontbreekt het zelfvertrouwen om ze daadwerkelijk te dragen
    (en als je dat doet, breng je de hele dag in je hoofd door omdat je je zo zelfbewust voelt) …

Wendy Huijberts
Ondernemer
Ellen Huizenga
ONDERNEMER

JE VERDIENT VEEL BETER DAN DIT..

Ik heb de Succes with Style System gecreëerd om al dat stijldrama te elimineren.

Je hebt veel te bereiken in dit leven om voor je kast te huilen en goed geld te verspillen aan slechte kleding.

Of je jezelf nu alles als een grote puinhoop beschouwt of je bent iemand met (een paar elementen van) stijl, dit traject kan je helpen om een kick-ass stijl te bereiken die werkt, voor jou!

Binnen de deuren van More to Match, ik begeleid je door 5 cruciale fasen.

5 cruciale fases...

ROADBLOCKS METHODE

Wat zijn jouw beperkende overtuigingen en belemmeringen die je in de weg staan in het hebben van een fantastische stijl. We duiken in jouw history en bouwen een krachtig fundament waarop je jouw stijl, presentatie en branding neerzetten. Het fundament waarmee alles, werkelijk alles mee begint ben jijzelf. Wanneer je aan boord hopt, starten we meteen. Welke doel heb je rondom styling? Zodat je voor jezelf bij kunt houden wat deze stijltransformatie voor je doet.

GARDEROBE DOORLOOP

In een hele dag nemen we je volledige garderobe onderhanden en meer:
Ontdek nieuwe manieren om verschillende looks te creëren die bij je persoonlijkheid passen. Ontdek welke kleding, schoenen en accessoires niet voor je werken vanwege de vorm, stijl of kleur. Leer hoe je outfits op een stijlvolle en praktische manier kunt upgraden/downgraden voor elke gelegenheid. Ontdekken ontbrekende kledingstukken die je presentatie zullen verbeteren. Doen we een unieke kleuren methode die verder gaat dan de huidige 4 kleur types. Ervaar een compleet nieuw ingerichte garderobe. In het jaar traject doen we dit elke seizoen in totaal 4 keer.

BRAND NEW YOU

Presenteer ik je de style technieken waar o.a. Beyoncé en Sylvie Meis haar branding groots mee hebben gemaakt. Bespreken we je garderobe doel. Aan de hand van een unieke kalender leer ik je een maand lang door middel van een styling tip jouw look en feel implementeren. Ik heb gemerkt dat hier heel veel behoefte aan is om het niet alleen te zien maar ook geleidelijk aan te durven toe te passen. Ik ondersteun je dagelijks op af stand via de Whatsapp Service. Hoe fijn is het om alles stap voor stap toe te passen. Je weet welke figuur type je bent en hoe we deze maximaal tot haar recht kunnen laten komen. Kleuren analyse die het beste bij je palet passen en van welke je wilt wegblijven. En leer ik je aan de hand van kleding verschillen hoe grootst de kracht van styling is.

PERSONAL SHOP SESSION

In één dag shoppen; inclusief een heerlijke lunch. Jouw Essentials die jouw persoonlijk garderobe mist. Waardoor je meteen een mega boost hebt in jouw volledige presentatie. Een op maat gemaakte ervaring voor jou individuele behoeften met mij als jouw persoonlijke stylist op een shop locatie *naar keuze. Alle kleding en outfits zijn klaar voor je wanneer je aankomt. Perfect voor als je niet van shoppen houdt. Leer stylingstips en maak kennis met nieuwe labels die werken met je budget en lichaamsfiguur Ontdek nieuwe stijlopties en stukken om te mixen en matchen voor je carrière doelen en levensstijl. In het jaar traject hebben we 6 personal shop momenten.

MIX AND MATCH

Hoe fijn is het om na het personal shoppen, nog even alles met elkaar door te combineren. In een 3 uur tijd nemen we je nieuwe items nog even door en combineren we die met de rest van je garderobe. Leer hoe je een kenmerkende look kunt creëren Leer hoe je nieuwe stukken kunt stijlen met bestaande stukken Leer hoe je je nieuwe outfits kunt combineren Krijg vertrouwen van je nieuwe persoonlijke stijl!

In het jaar traject hebben we deze mix and match sessie maandelijks zodat je de hele maand precies weet wat je aan kunt trekken en op de juiste wijze jezelf presenteert.

Kwartaal

SILVER
500
per maand
  • 1 Domain Name

Jaar

GOLD
750
per maand
  • 1 Domain Name

JE BENT ER KLAAR MEE..

Of je nu een ramp gebied bent of een beetje opknapbeurt nodig hebt, 
Succes with Style System is er om je helemaal te helpen.

DUS, ALS JE KLAAR BENT:

• met jezelf klein houden.
• Omarm je meest authentieke zelf, zoals je echt bent. 
•  Jezelf klaar bent met je nietszeggende vibe en jezelf wilt ontdekken door middel van stijl. 

DAN BEN JE OP DE JUISTE PLAATS!

WELKOM THUIS!

PLACE TO BE..

Als een buitenbeentje had ik moeite om mijn plek te vinden.
Ik was te intens, te ambitieus, mijn gevoel voor humor te droog, en op dat moment voldeed ik zeker niet aan de maatschappelijke normen van schoonheid (dun & knap).

Ik ging mee in alle flow van alle dag maar verdomme,
die one-woman show was eenzaam AF.

Ik verlangde naar een groep van gelijkgestemde vrouwen die niet bang waren om voor meer te gaan in elk aspect van hun leven. Die gaan voor succes (wat dat ook mag betekenen voor je) en stijl zonder dat het uitmaakt wat andere zeggen. Ik zocht hoog en laag, maar ik kon zo’n plek niet vinden.
Dus ik heb ik deze gecreëerd. In eerste plaats alleen voor vrienden en familie
Nu is het tijd om deze te delen met jou.

In vorm van de Secret Style Society & Succes with Style System.

De Succes with Style System is de plek voor stoere vrouwen om samen te komen en hun gevoel voor stijl te ontdekken…
 terwijl ze hun grootste doelen bereiken. 
Ik kan niet wachten om je te ontmoeten in binnen de deuren van More to Match.

rEGEL HET 1x GOED, EEN LEVEN LANG PLEZIER

FAQ

Vind hier antwoord op de meest gestelde vragen

Absoluut! Ik heb deze methode met jou in gedachten gecreëerd. Stijl is geen onderwerp dat op school wordt onderwezen. Koppel dat met alle verkeerde informatie en “inspiratie” die duidelijk is gericht op de modegemeenschap, en zelfs vrouwen die denken dat ze “op de hoogte zijn” denken soms ‘geen idee, wat ik nu weer aan moet’ . Dus ja, beschouw dit als het thuis voor de ‘mode zonder idee’. Ik verwelkom je met open armen!

Het ‘Succes with Style System’ werkt volgens een totaal aanpak. Ik geloof er namelijk niet in dat wanneer je alleen een onderdeel doorloopt je dan alles begrijpt en zelf uit de voeten kunt. Je word op z’n moment overladen met onwijs veel informatie. Dit systeem is erop ingerichte dat je echt je droom stijl leert implementeren. Van A tot Z volgens de laatste ontwikkelingen. 

Voor nu is het helaas niet mogelijk om één module of een aantal af te nemen. 

Toen ik jaren geleden deze cursus bedacht, was dit het #1 bezwaar dat me tegenhield. Wil iemand een les volgen om te leren kleden? Die angst heeft me geholpen om een cursus te bouwen die niet als een cursus voelt – het is meer alsof je gaat zitten met je stijlvolle beste vriendin die er alleen is om te helpen, niet om te oordelen, en onthoud dit gewoon: persoonlijke ontwikkeling is niet beschamend. Je leven verbeteren is een persoonlijke beslissing, en als iemand anders daar een mening over heeft … is het hun probleem! 

Bijna al mijn klanten zeggen standaard: “Niets past me ooit.” Of het nu een maat 34 of een maat 54 is, pasvorm lijkt het belangrijkste probleem te zijn.

Succes with Style System helpt je opnieuw te definiëren wat past, en ik geef je mijn stylist geheimen om elke keer de perfecte pasvorm te vinden (of te bereiken). Je hebt ook online toegang tot mij en de rest van de society via de Facebook-groep en we kunnen je helpen goede beslissingen te nemen terwijl je winkelt. Het is alsof je me in je zak hebt – hoe cool is dat? 

In 6 tot 8 weken leer je 1 op 1 alle geheimen en technieken zoals ik al honderden vrouwen heb mogen helpen. En daarna? Heb ik een fantastische society met vrouwen die je verwelkomen. 

Ik geloof erin dat je altijd wel iets kunt leren rondom je persoonlijke stijl. Je bent immers niet de persoon die je 10 jaar geleden was en je bent ook niet de persoon die je over 10 jaar bent. Je bent altijd in ontwikkeling en zo is het ook met jouw persoonlijke stijl. Laat mij je begeleiden in dit proces en daarnaast kun je jouw stijl delen met de andere society leden op die manier ben jij de inspiratie binnen de society.

Ja het is heel veel. Maar dit is dan ook de meest volledige style methode  in Nederland én Belgie . Na dit programma weet je elk geheim van de mode industrie en zal styling nooit meer ‘ingewikkeld’ voor je zijn. Ik neem je stapsgewijs mee door alle modules. Daarnaast heb je een society met allemaal vrouwen die in dezelfde stijltransformatie zitten als jij. Kom je er niet uit? Meestal heb je binnen 15 minuten heb je antwoord op je vraag van mij of van de andere leden. 

Vraag maar raak! Stuur uw vragen naar info@moretomatch.com

‘FASHION LOOKS GOOD ONLY WHEN YOU FEEL GOOD!’

All rights reserved © More To Match