business

You only get one chance to make a first impression. Wist je dat de eerste indruk binnen 5 seconden wordt gevormd? De juiste combinatie van uitstraling, lichaamstaal én kledingkeuze is daarmee cruciaal om jezelf, je onderneming of je werknemers te verzekeren van een professionele eerste indruk waar niemand omheen kan.

EIGEN WINKEL?

Jouw winkel gaat de concurrentie met webshops aan. Er is tegenwoordig niks gemakkelijker voor de klant dan vanaf de bank een nieuw topje of jurkje bestellen. En vandaag besteld, is soms dezelfde dag al in huis. Maar is één groot nadeel is wat zij ervaren want…er is niemand om passend advies te geven.

Hier ligt een grote kans voor kledingwinkels. Met personeel dat goed advies geeft, inspireert én echte kennis heeft van zaken, ga je de concurrentie met de webshops met gemak aan. Goed kledingadvies is namelijk aangenaam, altijd persoonlijk én bezorgt de klant de maximale shopbeleving.

More to Match geeft trainingen aan winkelpersoneel op het gebied van teambuilding, professioneel kleding- en stijladvies aan de hand van de bestaande collectie, figuur en styling tips. Met de op maat gemaakte training van More to Match leren kledingverkopers door middel van theorie én praktijkopdrachten om op snelle en gemakkelijke wijze de persoonlijkheid van de klant te lezen, kort en krachtig advies te geven en de juiste outfit samen te stellen, passend bij de wens van de klant. Goed advies zorgt voor een aangename winkelbeleving, vertrouwen én een tevreden klant. En zeg nu zelf, dát is toch de beste garantie voor een terugkerende klant?

De training van More to Match wordt zowel overdag als ‘avonds aangeboden en biedt een uitdagende combinatie van theorie en praktijkopdrachten. De training richt zich uiteraard op zowel vrouwen- als mannenstyling.

More to Match kijkt graag mee. Naast de bestaande training kunnen we ook een programma ontwikkelen wat aansluit bij de vraag van de medewerkers, het bedrijf en de doelgroep. Vraag gerust naar de mogelijkheden voor een training op maat!

EIGEN TEAM?

Netwerken? Casual Friday? Werken tijdens een hete zomer? Per branche, bedrijf, functie en gelegenheid zijn er verschillende verwachtingen en kledingvoorschriften. Hoe kan het personeel zich kleden bij verschillende gelegenheden en seizoenen maar de juiste uitstraling voor het bedrijf behouden? Gelukkig is het allemaal niet meer zo zwart-wit. Er is ruimte voor persoonlijke invulling en meer kleur op de werkvloer. Maar dit brengt direct een nieuwe uitdaging met zich mee, want wat past er goed bij jou, je bedrijf en je klanten? 

De Company Training wordt geboekt door bedrijven die een leerzame en gezellige training willen met handige tips rondom zakelijke kleding en persoonlijke presentatie. De training kan zowel overdag als in de avond gegeven worden. Leerzame theorie wordt afgewisseld met uitdagende praktijkopdrachten op locatie. Aan de hand van het bedrijf, de wensen en de doelgroep wordt de training op maat gemaakt. En plezier is gegarandeerd!

BUSINESS BABE?

Je bent een succesvolle vrouw met een eigen onderneming of je staat aan de start van een carrière als zelfstandige ondernemer, spannend! Hoe dan ook, je bent doelbewust, ondernemend en continu in ontwikkeling.  Jij bent in control en dat alles straal je natuurlijk ook uit. Toch?

Een eerste indruk wordt binnen 10 seconden gevormd. Gebaseerd op je uitstraling, lichaamstaal en kledingkeuze vormt de ander een beeld van jou, jouw professionaliteit en jouw onderneming. 

Met behulp van de More to Match-formule is jouw outfit afgestemd op je stijl en onderstreept jouw kledingkeuze jouw persoonlijkheid. Of je nu moet spreken voor een publiek, een netwerkborrel hebt of een belangrijke samenwerking uitgaat; More to Match haalt jouw werk uit handen en zorgt dat de juiste outfit klaarligt zodat jij je kan focussen op waar jouw kracht ligt en wat écht belangrijk is. Jij voelt je zelfbewust en zelfverzekerd en dát straal je uit. Met jou door More to Match samengestelde outfit breng je altijd de juiste boodschap over, die aansluit bij het imago van jouw onderneming. 

Samen met jou stel ik een op maat gemaakt stijlplan samen, gebaseerd op jouw wensen van het moment, het seizoen of een volledig jaar. Het stijlplan bestaat uit verschillende shopsessies, garderobescreening en mix-and-match-sessies en wordt afgestemd op jouw doelstelling en agenda, zowel zakelijk als privé.

All rights reserved © More To Match