fbpx

ZALON by ZALANDO

More to Match is Partner met Zalando en heeft via Zalon een fantastische samenwerking. En daarmee toegang tot ruim 1000 verschillende kledingmerken.

Hiervoor hoef je de deur niet uit. Je geeft al je wensen digitaal aan mij door en ik stel een perfecte outfit voor je samen. 

Ben je opzoek naar een outfit voor: een belangrijke sollicitatie, date night met je partner of een tof feestje wat je hebt gepland? Laat mij je helpen. Ik houd rekening met de laatste mode, jouw wensen, je budget én je figuur. 

Bekend van:

style SESSION VOOR PHOTOSHOOT

Je bent op zoek naar de perfecte outfit voor je fotoshoot die binnenkort op de planning staat. En je bent in een hurry, want je weet niet wat je aan moet. Ik ga je helpen!

Digitale outfit check:
– In minder dan 60 minuten je volledige outfit on point! 
– Passend bij je figuur, persoonlijke stijl, branding, business en budget
– 1 en/of meerder outfits
– Inclusief: probs, poses zodat jij én de outfit goed tot zijn recht komen en afgestemd met jouw fotograaf en/of visagie op die dag.
– Checklist voor het kreukvrij inpakken
– Samenvatting van set wat en hoe af te stijlen.

DE ULTIEME GARDEROBE DOORLOOP

Felicity is genomineerd geweest in 2017 voor haar visie over de perfecte garderobe voor de vrouw bij het tijdschrift VIVA als Visionista.

Sta jij met enige regelmaat voor je kledingkast en denk je: ‘wat moet ik nu weer aan trekken?’  Heb je een handje vol favoriete outfits die je keer op keer aan hebt en waar iedereen in jouw omgeving je in kan uittekenen. Zie je door de bomen het bos niet meer? Puilt jouw kledingkast inmiddels uit en weet je niet meer wat je allemaal hebt of kunt dragen. Herkenbaar? Geen paniek. Je kunt duurzamer genieten van je gevulde garderobekast. Ik kom graag bij je thuis om je te helpen met een volledige garderobe doorloop.

Perfect voor jou als:
– Je toe bent aan een dosis creativiteit
– Je met andere ogen wil kijken naar je garderobe
– Leren mixen en matchen als een professional
– Ontelbaar veel complimenten wil ontvangen over je outfits en looks. 

 

sECRET STYLE SOCIETY (ONLINE PROGRAMMA)

De deuren gaan paar keer per jaar open.

In 8 weken neem ik je mee in de wonderen wereld van mode en leer ik je jou te combineren als een professional en kleuren toe te passen aan je outfit zonder het idee te hebben dat je er bij loopt als een kanarie. En nog zoveel meer.. 

Ik leer je alle geheimen die je niet vind op het internet of leest in mode magazine. 

Ontdek de methode die voor vele honderden vrouwen heeft gewerkt en nu beschikbaar in digitaal jasje. Je hoeft je huis er niet voor uit en je kan het bekijken vanaf je bank. Perfect te combineren met een drukke agenda of sociaal leven. Ontdek het samen met andere vrouwen.

Dit is een feestje wat je niet wil missen!

sUCCES WITH STYLE SYSTEM

365 days FULL of style

Meerdere pakket opties en/of combinatie mogelijk. Het High End Traject wordt volledig op jouw wensen en planning aangepast.

Meest geboekt in deze combinatie:
4 x per jaar advies & coaching in sessies van 2,5 uur (waar sta je, waar wil je naar toe, de next steps etc).

4 x per jaar een garderobe doorloop, update voor het seizoen, mixen en matchen door combineren, trends implementeren, business en persoonlijk gerelateerd.

4x per jaar een personal shopsessie (uitgaande van een gezamenlijke shopsessie)

Aan te vullen met speciale gelegenheden en passende outfits voor events, fotoshoots en content materiaal

INSPIRATIONAL SPEAKER

Huur mij in voor je event of seminar. 

Ik ben voor Fun, Facts en Fashion en dat  gekoppeld aan het liefst een interactieve opdracht met het publiek: ik houd het vooral praktisch, vol concrete tips en voorbeelden van mijzelf en mijn klanten.

Mijn tarief als spreker is mogelijk vanaf €400, afhankelijk van de inzet, duur en aanvullende wensen.

Voor bijzondere situaties en/of events spreek ik ook weleens gratis, neem daarvoor contact met mij op.

ONDERWERPEN:

WORKSHOPS

Je hebt een leuke club vriendinnen en wil graag eens de luxe ervaren van een stylist. Dit wil je niet 1 op 1, maar met al jouw vriendinnen ervaren. Lachen, Gieren, Brullen en al je styling skills onder de loep nemen. 

Boek één van de workshops bij More to Match. Aan het eind van de workshop ga je naar huis met een onwijs leuke en goed gevulde goodiebag en ben je een heleboel praktische style skills rijker. 

‘FASHION LOOKS GOOD ONLY WHEN YOU FEEL GOOD!’

All rights reserved © More To Match