fbpx

'WHAT CLIENTS SAY THAT
MAKES ME BLUSH'

testimonials en feiten

Felicity is een zeer goede styliste met oog voor detail. Met hele simpele en handige tips kijk je op een hele andere manier naar je garderobe en shop je veel effectiever. Haar online programma is zeker aan te raden.

Cynthia Lukye

Sales - NewYorker

Ik heb bij Felicity een workshop gevolgd waarbij zij haar bevindingen van haar onderzoek naar de perfecte shape deelde. Het was heel verhelderend. Felicity vertelt heel plezierig en met duidelijke voorbeelden. Ik leerde met andere ogen naar mezelf kijken en dat je met enkele simpele items vanuit de kast een heel groot effect kan creëren met je outfit en daardoor figuur. 

Ria Dijkhuizen

Ik heb een workshop gevolgd bij Felicity en leerde over de V + Line. Felicity vertel enthousiast en snel en komt met heel veel verschillende voorbeelden. Het is heel bijzonder om te zien dat je met kleine aanpassingen je lichaam in je voordeel kan laten veranderen. Aanrader!

Mirjam Assendorp

Wat een topper! Een tijdje geleden zat ik met mijn handen compleet in het haar: een fotoshoot voor een groot vrouwenblad waar ik zelf mijn kleding voor moest verzorgen, een inspiratieloze kledingkast, een 3 daags even op de planning en geen tijd om te shoppen… En daar bovenop was het ook nog eens 35 graden. Kortom: ik zag het even helemaal niet meer zitten en was al in staat om de shoot af te zeggen.

Gelukkig was daar Felicity die me echt uit de brand heeft geholpen door mij alles uit handen te nemen. “Komt goed! Ik regel het voor je, geen zorgen.” And so she did.

Ze zorgde ervoor dat ik meerdere setjes had om uit te kiezen. Sierraden, schoenen, sjaaltjes… Aan alles was gedacht. Binnen no-time had ze me tijdens de shootdag in een outfit waarin ik mij helemaal mezelf voelde en toch compleet uit mijn comfortzone was.

Niet alleen ik was dolblij met haar hulp maar ook de fotograaf en visagiste waren helemaal weg van Felicity. Het werd uiteindelijk echt een topdag door jouw hulp! Dank je wel!

De volgende keer dat ik een event, fotoshoot of iets anders belangrijks heb weet ik haar zeker weer te vinden.

Valerie Willemse

ONDERNEMER - VALERIE COMMUNICEERT

Felicity heeft mij geadviseerd voor fotoshoot voor mijn website en online content. Ze is een vakvrouw en heeft heel veel passie voor dat wat ze doet. Ik ben mij onlangs gaan richten op een andere doelgroep wat vraagt om een andere presentatie en aanpak. Mijn kleding, foto’s en styling waren helemaal passend bij de boodschap die ik met mijn bedrijf wil uitdragen. 

Danielle Bekker

COMMUNICATIE EXPERT IN MKB

Bekend van:

RESULTATEN VAN KLANTEN:

Klanten van More to Match vullen voortijdig een enquête in over hoe zij bepaalde vlakken rondom styling ervaren bij zichzelf en de omgeving. Styling is iets visueel op deze manier meet je niet alleen de look maar ook het gevoel.
Dit is een standaard onderdeel binnen de Succes with Style System Aan het eind van de het traject vullen zij opnieuw de enquête in.

ZELFBEELD

72%
91%

CREATIVITEIT

47%
82%

OUTFIT

54%
89%
Ellen Huizinga
FOUNDER OF BUSINESS BABES NL
Marloes Teunissen - Arends
BUSINESS MENTOR FOUNDER GOALS ON HEELS
Wendy Huiberts
BURN OUT COACH
Valerie Willems
Communicatie Strateeg

RESULTATEN VAN KLANTEN:

Klanten van More to Match vullen voortijdig een enquête in over hoe zij bepaalde vlakken rondom styling ervaren bij zichzelf en de omgeving. Styling is iets visueel op deze manier meet je niet alleen de look maar ook het gevoel.
Dit is een standaard onderdeel binnen de Succes with Style System Aan het eind van de het traject vullen zij opnieuw de enquête in.

GELUKS GEVOEL

71%
87%

ZELFVERZEKERD

64%
82%

PROFESSIONAL

62%
89%

Felicity laat aan de hand van zeer praktisch tips, jezelf tot inzichten komen.
Ze presenteerde haar visie en onderzoek, en ik zat daarbij in een test groep. Ze vertelde over ‘Universele Styling Tips’  waarin ze écht de geheimen vertelt die de mode industrie niet met je deelt. Felicity weet waar ze het over heeft en stelt op je gemak. 

Sylvia Wentink

Ria Dijkhuizen
Deborah de Poorter
BUSINESS COACH
Suzanne Nieuwenhout
ONDERNEMER
RIANNE DEKKER
FOUNDER/OWNER HORSE IN MIND

PORtFOLIO

Felicity werkte voor More to Match onder haar eigen naam voor verschillende klanten, merken, magazines en personalities. Hiernaast een klein overzicht van haar portfolio. Een deel van haar (oude) portfolio is te bekijken op de website www.felicityvandam.com

OOK ERVAREN?

Meld je gratis aan, maak kennis met Felicity via haar geliefde mailing en zet de eerste stappen in jouw stijl transformatie!

‘FASHION LOOKS GOOD ONLY WHEN YOU FEEL GOOD!’

All rights reserved © More To Match