garderobe screening

Sta jij met enige regelmaat voor je kledingkast en denk je: ‘wat moet ik nu weer aan trekken?’ Shop je graag en veel, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Puilt jouw kledingkast inmiddels uit en weet je niet meer wat je allemaal hebt of kunt dragen. Herkenbaar? Geen paniek. Je kunt duurzamer genieten van je gevulde garderobekast. More to Match komt je thuis helpen met een volledige garderobescreening. 

Tijdens de Mix and Match Sessie gaan we samen aan de slag om het maximale uit je bestaande garderobe te halen. We maken moeiteloos stijlvolle combinaties, passend bij jouw persoonlijkheid en het (aankomend) seizoen. Tijdens de garderobe sessie stellen we minimaal 30 nieuwe looks samen met de kledingstukken in jouw kledingkast zodat je het nieuwe seizoen met leuke en inspirerende combinaties tegemoet gaat!

Hier ligt een grote kans voor kledingwinkels. Met personeel dat goed advies geeft, inspireert én echte kennis heeft van zaken, ga je de concurrentie met de webshops met gemak aan. Goed kledingadvies is namelijk aangenaam, altijd persoonlijk én bezorgt de klant de maximale shopbeleving. 

More to Match screent jouw garderobe, selecteert de goede items en schrapt de foute items.

Bovendien stellen we een lijst op met de cruciale kledingstukken die in jouw garderobe nog ontbreken en zorgen we voor een overzicht van de leukste combinaties.

Een Mix and Match Sessie bevat:

  • Minimaal 30 nieuwe kledingcombinaties uit je eigen garderobe
  • Een persoonlijk lookbook met foto’s van alle combinaties
  • Alle antwoorden op jouw mode-, styling- en combinatievragen
  • Een persoonlijk to buy-advies met bijpassende kledingmerken

All rights reserved © More To Match