latest from the blog

HI, IK BEN FELICITY!

Wat voor altijd een droom bleek te zijn,  is werkelijkheid geworden mijn eigen online styling bureau.

Ik neem je graag mee in de wonderen wereld van styling
  en alles wat daar bij komt kijken!

VOLG ME OP INSTAGRAM!

  • I LOVE ROCK’N ROLL! When you have curves; or not..
Het is prachtig weer, draag je mooiste jurk! En straaal van oor tot oor! — fijne pasen! ☀️🎀🐣
  • NIEUWE OUTFIT BUITEN JE COMFORT GEEFT STRESS:⁣
⁣
Uit je comfortzone stappen zorgt voor STRESS, of juist niet? Doen wat je altijd doet, lekker saai en voorspelbaar. Alles op automatische piloot, ogenschijnlijk zonder stress. Maar als je echt gaat kijken naar jezelf, klopt dat dan wel? Misschien ben je wel ingedut, zit je in een outfit-sleur en mis je een echte uitdaging?⁣
⁣
In welk team zit jij als het gaat om je outfit? Team comfort of team creatief?⁣
⁣
Waarbij comfort hetzelfde is; wat je vaak aan hebt (liefst dag in dag uit) en bij creatief wekelijks een totaal nieuwe combinatie te creëeren uit je huidige garderobe. ⁣
⁣
Geeft een nieuwe outfit je stress? Of is het een feestje?⁣
⁣
Vertel me! ⁣
⁣
  • Rock‘N met Truus de paspop! Wat moet ik toch zonder.. ze is fantastisch, en ziet er altijd goed uit!
  • TONY YOUR INSANE!⁣⁣
⁣⁣
Daar stond ik dan. Op het vliegveld van Amsterdam onderweg naar Londen. Even werd ik gegrepen door mijn spiegelbeeld in het raam.⁣⁣
Daar stond ik dan met mijn reiskoffer en handbagage.. en een lach op mijn gezicht! TROTS⁣⁣
⁣⁣
Trots dat ik deze stap had durven zetten. Trots dat ik het echt moeilijk vond om naar mijn gevoel en verlangen te luisteren.⁣⁣
Want het was even zwaar. Ik moest keuzes maken. Doelen die ik had , zou ik anders nooit bereiken en erger nog: Ik zou mezelf overwerken.⁣⁣
⁣⁣
Tijd voor verandering! Tijd om de oude manier los te laten. Tijd om een nieuwe strategie te volgen. Want alleen op die manier kon ik naar het volgend level. ⁣⁣
Van het budget dat ik had, kocht ik een ticket naar UPW Londen. 4 dagen lang intensief werken aan je persoonlijke en business plannen.⁣⁣
⁣⁣
Ik ben herboren terug! Sterker dan ooit - Nieuwe inzichten - Nieuwe plannen - Nieuwe energie!⁣⁣
Ik zou oprecht iedereen deze ervaring willen meegeven, ga er naartoe! Want het is insane.
  • Mijn mood voor deze week! Vandaag nog een afspraak en dan ben ik vanaf woensdag in Londen te vinden. Ik ga voor het eerst naar UPW @tonyrobbins — en @iamjosephmcclendon — this will be the best week of my life! ❤️🤘
  • HET GAAT VERDER DAN KLEDING:⁣
⁣
Heb je ooit gemerkt dat de grootste barrière voor het creëren van een eigen kenmerkende stijl waar je van houdt, niets te maken heeft met de kleding zelf - maar meer met het lichaam onder je kleding?⁣
⁣
Ik ontmoet vaak vrouwen die heel enthousiast zijn om de garderobe op te bouwen tot een garderobe waar ze van dromen. Maar ze worstelen ook met de overtuiging dat hun lichaam nog niet goed genoeg is om die kleren te dragen. ⁣
Maar hoe kunnen wij als vrouwen voorbijgaan aan dit nare gevoel? We dragen met regelmaat dezelfde kleding combinatie, maar diezelfde combinaties haten we op een gegeven moment ook weer, totdat ons lichaam (misschien) ooit op de juiste manier verandert?⁣
⁣
Je kunt geen ‘next level of confidence’ hebben en een kledingkast die weerspiegelt wie we werkelijk zijn tot we dunner zijn. Want het past je niet? En wat als we genetisch voorbestemd zijn om NIET dun te zijn? Wat dan?!⁣
⁣
Een garderobe die aansluit bij je werkelijk bent, gaat veel verder dan alleen kleding.⁣
Het is een mega transformatie, die begint bij wie je NU bent.
  • TOEN IK MIJN WEBSITE LANCEERDE:⁣
⁣
Vanochtend tuurde ik door mijn insta archieven heen en kwam ik tot de ontdekking dat het nog maar 24 weken geleden is dat mijn website online kwam. ⁣
24 weken!⁣
⁣
Sinds dien heb ik het gevoel dat ik stagneer (en dat gevoel is onjuist) Want⁣
ik ben zo onwijs gegroeid! Verschillende pilots gedraaid voor mijn online styling programma, een succesvolle all in formule bedacht en gelanceerd/ op de gezondheidsbeurs gestaan, presentaties gegeven (ruim 160 man) en nu een samenwerking met INVITO (waarschijnlijk vergeet ik nu de helft).⁣
⁣
Waarom dan toch dit gevoel? Omdat dit alles naar zoveel meer smaakt! Zo ongelooflijk veel meer. Ik wil de volledig industrie veranderen, levens veranderende transformatie creëeren en er alles aan doen om mijn klanten te laten stralen. Jou te laten in zien wat de kracht van styling is. ⁣
⁣
Want de kracht van styling is immens groot. Niet in woorden te vatten zo groot!⁣
⁣
Het enige wat ik vraag is een commitment. ⁣
Ik geef namelijk alles!⁣
⁣
Dankbaar, zo ongelooflijk ongeduldig-dankbaar! 🤗❤️⁣
⁣
Liefs,⁣
⁣
  • GOALS TO REACH:⁣
⁣
Jouw uitstraling is wie jij bent. De keuze van je model kleding, stoffen, kleuren, accessoires, make-up, schoenen en haardracht zeggen alles over jou. Zij bepalen onder andere je kledingstijl.⁣
Waar jij accenten op legt zegt iets over jouw persoonlijkheid en je kwaliteiten. Hoe wil je overkomen op anderen? Vraag je je dat wel eens af?⁣
⁣
Kleding speelt een grote rol in hoe jij je voelt en dus in hoe je overkomt op anderen. Extreem belangrijk als je het mij vraagt op het moment dat jij een business runt of een carriere switch wil maken. Het bepaalt zelfs de eerste indruk die je achterlaat. Wil je hier in geadviseerd worden? Ik help je graag!Jouw uitstraling is wie jij bent. De keuze van je model kleding, stoffen, kleuren, accessoires, make-up, schoenen en haardracht zeggen alles over jou. Zij bepalen onder andere je kledingstijl.⁣
Waar jij accenten op legt zegt iets over jouw persoonlijkheid en je kwaliteiten. Hoe wil je overkomen op anderen? Vraag je je dat wel eens af?⁣
Kleding speelt een grote rol in hoe jij je voelt en dus in hoe je overkomt op anderen. ⁣
⁣
Extreem belangrijk als je het mij vraagt op het moment dat jij een business runt of een carriere switch wil maken. Het bepaalt zelfs de eerste indruk die je achterlaat. Wil je hier in geadviseerd worden? Ik help je graag!
  • GOALS? MEET THE STYLE TO MATCH:⁣
⁣
Het definiëren van je stijl is niet alleen een nieuwe garderobe, het gaat erom jezelf van binnenuit te transformeren. Het onthult wie je bent en je leert de tools om dat uit te stralen via je garderobe. Want als je een kledingkast hebt ​​die de authentieke, dynamische, fantastische, stralende - jij - uitdrukt, dan ben je unstoppable! Het is waar⁣! ⁣
Suzanne is een stralende vlotte dame!⁣ Met onwijs veel know-how mentaliteit. Pas begonnen als ondernemer en test op dit moment haar pilot van haar online zelf hulp programma.⁣ ⁣
MEET THE/: ⁣
van casual naar uber vrouwelijk!⁣
⁣
⁣
  • BODYTALK: WAAROM IK ECHT ANTI-#FITSPIRATION BEN.⁣
⁣
Als het gaat om het imago van je eigen lichaam, krijgen sociale media daar een slechte reputatie in. Zeker, als je feeds vol staan met airbrush-advertenties en perfecte beïnvloeders (yes die), dan wens ik je veel succes!⁣
⁣
Want laten we niet vergeten dat we allemaal een zeer krachtige tool hebben om onze eigen image-vriendelijke sociale media-ervaring voor je eigen lichaam te creëren: NAMELIJK met de knop NIET volgen. ⁣
Dus laten we het gebruiken!⁣
Als je niet zeker weet waar je moet beginnen, heb ik een suggestie. 
Hier is nummer 1:⁣
⁣
UNFOLLOW: Fitness-accounts als enige doel hebben je lichaam/ die lichaamsbeweging promoten als middel om je te manipuleren hoe je lichaam eruit zou moeten zien ⁣
en waarbij het ontbreek aan fun en het een moetje is - weinig inspirerend zijn.⁣
⁣
FOLLOW: Fitnessaccounts die lichaamsbeweging motiveren op een fun manier om plezier te beleven en toffe shit te ervaren, je lichaam te gebruiken als (!) DIE geweldige tool die het is, je mentale of fysieke gezondheid te verbeteren, jezelf uit te dagen (want je kan zo veel) en daarmee ook laten zien om ook wat me-time te hebben. ⁣
⁣
Enkele van mijn favoriete fitnessaccounts voor lichaamsbeweging: ⁣
@imrececen Imre laat zien dat fitgirls op instagram echt niet altijd zijn zoals ze lijken. Ze laat zichzelf niet alleen van haar beste kanten zien, maar ook in veel minder flatterende posities. Ze toont regelmatig 1-minute-transformations waarin ze laat zien dat je er binnen een paar tellen compleet anders uit kunt zien door belichting, houding en/of kleding.⁣ @nochtlii - De koningin van de Nederlandse fitgirl-scene is natuurlijk Nochtli! Ze is niet alleen prachtig, maar werkt ook keihard als ondernemer en laat zien wie ze écht is. Zo geeft ze aan dat familie alles voor haar is en dat ze echt niet altijd zin heeft om te sporten of gezond te eten.

@fitfoodhealthyvonne - Deze meid is super vrolijk en inspirerend en deelt haar workout-pics en maaltijden. 
Daarnaast deelt ze ook haar muffin-tops en de kleine putjes in haar billen. I love it!
⁣
Wat zijn jouw favorieten? Laat je me weten en voor anderen in de comments achter!

All rights reserved © More To Match