media

Beurs 2019

Februari deelname Gezondheidsbeurs waarin Felicity bezoekers kennis liet maken met de kracht van styling en twee keer sprak voor een groep van 80 vrouwen.

GEZONDHEIDSBEURS
7-10 FEBRUARI 2019

Felicity staat op de Nationale Gezondheids Beurs in Februari. Zij zal daar 2 presentatie geven en ook is zij daar te vinden met haar stand om elke bezoeker te voorzien van een shape analyse. 

LADY LEADERS INTERVIEW

November 2018 en in aanloop naar het Fem Power Event werd Felicity geïnterviewd door Mae Belteyn.  

FEM POWER EVENT

In november 2018 stond Felicity op het Fem Power Event in Deurne. Zij stylde enkele vrouwelijke sprekers en met haar stand voorzag zij iedere bezoeker van een shape analyse en de geheimen formule.

Viva visionista

Felicity werd begin 2017 genomineerd voor Viva Visionista bij het tijdschrift VIVA. Waar zij eindigde bij de laatste 30 genomineerde, voor haar idee van het creëren van een duurzame garderobe.

BRAND TRAINING

Training via Zalando over alle nieuwe ontwikkelingen rondom nieuwe merken, en trends in mei 2017.

Gwen van Poorten

Verschillende styling sessie verzorgt voor Gwen.

LIFESTYLE EVENT

Felicty sprak in 2017 in januari in Arnhem op het Lifestyle event over de  kracht van styling en hoe je er optisch slanker of voller uit kunt zien. 

CAMPAGNE 'THANQS'

Felicity werkt mee aan de eerste online campagne van kleding merk Thanqs in 2014.

Zevenaarse krant

In 2011 stond Felicity met haar droom in de lokale Zevenaaarse krant. Waarin ze enthousiast vertelde  over haar dromen en doelen!

All rights reserved © More To Match