fbpx

Bekend van:

OVER MIJ

Hi, Ik ben Felicity. Ik ben geen doorsnee stylist. Mijn kenmerkende stijlmethode combineert persoonlijke ontwikkeling met persoonlijke stijl om je van binnenuit te helpen transformeren – net zoals ik heb gedaan met vele honderden vrouwen. Ik begon mijn styling carrière in Amsterdam, waar ik sterren als Timor Steffens en Gwen van Poorten kleedde. Ik werkte met verschillende modellen van (HNTM) Hollands Next Top Model, liep backstage mee bij Miss Verkiezingen in Nederland en naderhand ook België. Ik werkte succesvol mee aan campagnes voor merken zoals G-star en creëerde de meeste creatieve (out of the box) looks voor tijdschriften en internationale magazines.

GEEN DOORSNEE FASHION STYLIST

Wanneer je met me samenwerkt hoor je me geregeld zeggen dat ik niet van trends hou, of in ieder geval niet op de manier zoals ze vandaag de dag worden gepresenteerd. De modetrends volgen elkaar zo snel op dat er geen grip meer op te krijgen is. Trends zijn van korte duur en mode regels zijn er om mee te breken. Ik ben wat je zegt ‘Lekker rebels’. 

Ik zoek de diepgang binnen de mode, zodat het niet aan de oppervlakte blijft. De manier zoals je jezelf kunt presenteren zegt namelijk alles over hoe jij in het leven staat, hoe serieus jij jezelf neemt en het helpt je jouw doel te bereiken. Mega interessant als je het mij vraagt. Want ik kan je aankleden volgens de laatste trends (geen enkel probleem). Maar ben jij dat werkelijk? Je bent niet de persoon die je 10 jaar geleden was en ook niet de persoon die je over 10 jaar bent. Jij en zo ook je persoonlijke stijl is altijd in ontwikkeling en deze combinatie vind ik fascinerend. 

© More to Match – Self Discovery Styling Methode

EIGEN ONTWIKKELDE SUCCES METHODES

Met mijn inmiddels eigen ontwikkelde methodes, Succes with Style System en de Secret Style Society leer ik je je linker én je rechter hersenhelft te gebruiken als het gaat om kledingcombinaties maken die passen bij wie je werkelijk bent. Want dan krijg je de perfecte cocktail van: Creatief/Bruisend en Analytisch/Verstandig! En dat is waar die magie begint.

Want als jij jezelf, je business, je doel serieus neemt, doe je dat ALL-IN en ook niet een beetje. Wanneer ik je persoonlijke stylist ben, vraag ik om je volledige committent om definitief afscheid te nemen van alle negatieve belemmerende overtuigingen. Want binnen mijn bedrijf deel ik alle geheimen die de mode industrie niet met je deelt, of die je niet leest in een magazine of vindt op het internet.

Best een statement he? Try me!

Je bent een stijlvolle, zelfverzekerde badass vrouw en niemand kan je tegenhouden!

WARNING!

Ik ben dyslectisch nou en! Dat zegt niet dat ik anders ben. Ik ben alleen niet zo handig met taal.  De woorden die ik tegenkom. Die draai ik soms een beetje om. Het is een kwaal waar ik zo af en toe van baal. Lezen op eigen risico. De waarde die ik lever is MIND BLOWING!

MIJN MISSIE:

Mijn missie is om vrouwen te helpen dat ontbrekende stukje van de puzzel te vinden:
Zelf vertrouwen
Door gebruik te maken van mijn kenmerkende methode om persoonlijke ontwikkeling te combineren met persoonlijke stijl, zal ik je helpen vertrouwen te krijgen, stijlvol, krachtig en authentiek te verschijnen om jezelf te zijn en je stempel te drukken op deze wereld. 

WE KOMEN ALLEMAAL OP EEN PUNT IN ONS LEVEN DAT WE HET NIET WETEN

We kleden ons elke dag opnieuw, maar er is niemand die ons leert hoe. Regel het één keer goed en heb een leven lang plezier. Het is de allerleukste ontdekkingstocht in je leven. Ontdekken wat jouw persoonlijke stijl is en hoe je deze tot in de puntjes voor jezelf kunt laten werken. Zodat je een leven creëert dat écht bij je past. 

Daarom geloof ik ook niet in een simpele garderobe screening of een enkele een kleuren analyse. Met mijn Garderobe Doorloop starten van binnenuit. Wanneer jij jezelf serieus neemt, doe je dat ALL IN en niet een beetje. Dit alles doe ik met heel veel liefde en mijn 3 F-words. Namelijk Fun, de keiharde Facts en Fashion. 

De diensten van More to Match kunnen online én offline worden gegeven. In Nederland en ver daarbuiten.
1 op 1 en in groepsverband.

ZET GRATIS DE EERSTE
STAP IN JOUW STIJL TRANSFORMATIE!

De ultieme checklist waar jouw garderobe naar hunkert.
Vink aan wat je hebt en ga shoppen voor dat wat ontbreekt! Ruim 300+ keer gedownload

‘FASHION LOOKS GOOD ONLY WHEN YOU FEEL GOOD!’

Legal Business

All rights reserved © More To Match