over more to match

More to match is het eerste digitale stylingbureau van Nederland en België met een eigen online styling programma.
Ruim 8 jaar ervaring in de mode-industrie en de combinatie van kennis van styling en creativiteit zorgen voor het unieke aanbod van More to Match.
We delen met jou alle geheimen uit de mode-industrie, die je niet leest in tijdschriften of online op het internet.

More to Match staat gelijk aan Bodypositivity. More to Match gelooft dat elke vrouw er in haar beste en puurste vorm mag zijn.
Of je nu 25 of 60 bent, petit of plussize, het maakt niet uit. Of je nu een ondernemer of een toegewijde medewerker bent,
iedereen verdient het om er stralend uit te zien! Samen met More to Match kraak je je persoonlijke stijlcode. 

'LICHAAM VERANDERD CONTINUE? ZIT JIJ LEKKER IN JE VEL EN STrAAL JE DAT UIT?'

Er is niets zo krachtig als een vrouw die weet én gelooft hoe prachtig ze is. 
Niet alleen wanneer zij uren voor de spiegel heeft gestaan, maar op ieder moment van de dag, in welke situatie dan ook!

 Op bijvoorbeeld de eerste date met je mogelijke vlam, maar ook tijdens je sollicitatie gesprek of op het moment dat je de deal van je leven sluit. Hoe je omgaat met de mensen om je heen, je partner en je kinderen. Welke prachtige eigenschappen je bezit en welke worden onderstreept in je dagelijkse outfit. Op de woensdagmiddag maar ook op die zeer speciale zaterdag avond! 

 More to match is het eerste digitale stylingbureau van Nederland en België met een eigen online styling programma. Ruim 8 jaar ervaring in de mode-industrie en de combinatie van kennis van styling en creativiteit zorgen voor het unieke aanbod van More to Match. We delen met jou alle geheimen uit de mode-industrie, die je niet leest in tijdschriften of online op het internet.

More to Match gelooft dat elke vrouw er in haar beste en puurste vorm mag zijn.
Of je nu 25 of 60 bent, petit of plussize, het maakt niet uit. Of je nu een ondernemer of een toegewijde medewerker bent, 
iedereen verdient het om er stralend uit te zien! 
Samen met More to Match kraak je je persoonlijke stijlcode.

  

'Dont wait until you reach your perfect body to love yourself'

More to Match biedt jou de fundering over stijl, zelfbeeld met een uniek online styling programma genaamd ‘Jouw unieke dressingroom’ die samen gaat met een oprechte society van vrouwen met lef! Het online programma is goed gevuld met ruim 100 video’s, waarin stapsgewijs wordt uitgelegd wat de geheimen zijn uit de mode-industrie, zodat jij zélf expert wordt in je eigen stijl én daarmee ook je steentje bijdraagt aan het verduurzamen van de industrie.

bekend van o.a.:

All rights reserved © More To Match