fbpx

WARNING!

Ik ben dyslectisch nou en! Dat zegt niet dat ik anders ben. Ik ben alleen niet zo handig met taal.  De woorden die ik tegenkom. Die draai ik soms een beetje om. Het is een kwaal waar ik zo af en toe van baal. Lezen op eigen risico. De waarde die ik lever is MIND BLOWING!

Bekend van:

OVER MIJ

Hi, Ik ben Felicity. Ik begon mijn styling carrière in Amsterdam, waar ik sterren als Timor Steffens en Gwen van Poorten kleedde. Ik werkte met verschillende modellen van (HNTM) Hollands Next Top Model, liep backstage mee bij Miss Verkiezingen in Nederland en naderhand ook België. Ik werkte succesvol mee aan campagnes voor merken zoals G-star en creëerde de meeste creatieve (out of the box) looks voor tijdschriften en internationale magazines.

Maar zo leuk als het modeleventje lijkt, dat was het niet voor mij. Lees: Frontrow bij de Fashion Weeks, werken met de tofste merken, heen en weer vliegen naar New York en Milaan, aanwezig zijn bij de nieuwste pers-releases van prachtige merken. Dat klinkt natuurlijk fantastisch?

DIEP ONGELUKKIG WAS IK

Waarom gooide ik dit leven, waar vele andere van dromen, weg? Well, ik was diep – diep – diep ongelukkig. Ik werkte met onwijs veel moois, de tofste teams, de ‘perfecte’ look werd elke dag opnieuw gecreëerd. Gek genoeg begon ik mij steeds meer te vergelijken met de ‘perfecte look’ ook al was ik me bewust van de hoeveelheid fotoshop trucjes enzovoort. Ik verstopte mijn lichaam en vormen. Kleuren en combinaties maken die mij pasten. Stralen? Ik deed het niet. Ik maakte mezelf en de omgeving wijs ‘Het gaat niet om mij, maar om wat ik aan werk aflever bij het merk/tijdschrift’. Want ik ben rete goed in mijn werk. Zo’n uitspraak is veilig, want op die manier hoefde ik geen moeite te doen in hoe ik er zelf uit zag. Met andere woorden ik nam mezelf niet serieus.

Campagne uit 2009 – Campari voor en na bewerking

De druppel was de Campagne van Campari (Yes, I call it by the name). Ik stuitte op beelden van 2009 in de voor en nabewerking. Ik begreep er niks van. Werkelijk niets in deze campagne is echt. De locaties, de mannen op de achtergrond, zelfs de kleur van het drankje is roder. En dan Jessica Alba (knapste vrouw op deze wereld) is met 10 cm taille slankere gemaakt.

SIDE NOTE: Ik begrijp heel goed dat je als merk X een beleving creëert voor je klanten. Het een totaal beleving is en dat zo’n vrouw die het drankje nuttigt zich fantastisch wil voelen. I GOT IT! Maar daar zijn we in vele gevallen echt in doorgeslagen.

EEN NIEUW BEGIN

Ik was werkzaam in een wereld die van niets iets creëert en wat zo onwijs ver weg staat van de vrouw die ik in het dagelijks leven zie. Van de vrouw die IKZELF ben. Ik voel me met de meeste merken niet aangesproken, niet begrepen, collecties waarvan ik denk hoe kun je dit bedenken.

En ik bleek niet alleen te zijn. Vele vrouwen met mij denken er precies zo over, maar lopen met zoveel vragen en onzekerheden rond. En toen was daar het idee voor More to Match geboren.

En dus gooide ik in 2014 in de sterren weg en startte ik mijn eigen personal styling bureau. Nu mag ik elke dag toegewijde medewerkers, schrijvers, producenten, fotografen, ondernemers en moeders – vrouwen zoals jij! Transformeren naar de vrouw die ze werkelijk zijn. Zonder zich te verstoppen. Kort nadat ik mijn diensten begon aan te bieden en één voor één met echte vrouwen werkte, kreeg ik een stroom van vragen van andere vrouwen die mijn hulp heel graag wilden hebben. 

HET PERFECTE LICHAAM
IS één OUTFIT VERWIJDERD

LEKKER REBELS

Zoals mijn klanten mij omschrijven ‘Felicity, jij bent geen doorsnee stylist’. Absoluut waar!
Wanneer je met me samenwerkt hoor je me geregeld zeggen dat ik niet van trends hou, of in ieder geval niet op de manier zoals ze vandaag de dag worden gepresenteerd. De modetrends volgen elkaar zo snel op dat er geen grip meer op te krijgen is. Trends zijn van korte duur en mode regels zijn er om mee te breken. Ik ben wat je zegt ‘Lekker rebels’. 

Ik zoek de diepgang binnen de mode, zodat het niet aan de oppervlakte blijft. De manier zoals je jezelf kunt presenteren zegt namelijk alles over hoe jij in het leven staat, hoe serieus jij jezelf neemt en het helpt je jouw doel te bereiken. Mega interessant als je het mij vraagt. Want ik kan je aankleden volgens de laatste trends (geen enkel probleem). Maar ben jij dat werkelijk? Je bent niet de persoon die je 10 jaar geleden was en ook niet de persoon die je over 10 jaar bent. Jij en zo ook je persoonlijke stijl is altijd in ontwikkeling en deze combinatie vind ik fascinerend. 

EIGEN ONTWIKKELDE SUCCES METHODES

Met mijn inmiddels eigen ontwikkelde methodes, Succes with Style System en de Secret Style Society leer ik je je linker én je rechter hersenhelft te gebruiken als het gaat om kledingcombinaties maken die passen bij wie je werkelijk bent. Want dan krijg je de perfecte cocktail van: Creatief/Bruisend en Analytisch/Verstandig! En dat is waar die magie begint.

Want als jij jezelf, je business, je doel serieus neemt, doe je dat ALL-IN en ook niet een beetje.
Wanneer ik je persoonlijke stylist ben, vraag ik om je volledige committent om definitief afscheid te nemen van alle negatieve belemmerende overtuigingen. Want binnen mijn bedrijf deel ik alle geheimen die de mode industrie niet met je deelt, of die je niet leest in een magazine of vindt op het internet.

Best een statement he? Try me!

STOP MET JEZELF KLEIN HOUDEN,
JE BENT EEN LEVEL VERDER, ZO OOK JE STIJL

OVER MORE TO MATCH

More to Match is een (online) stylingbureau met een unieke styling methode. De plek waar jouw persoonlijke ontwikkeling, jouw persoonlijke stijl elkaar ontmoeten en samen smelten. Met de ruim 10 jaar aan ervaring in de mode industrie en de combinatie van kennis van styling en creativiteit zorgen voor een zeer uniek aanbod. More to Match deelt met jou alle geheimen die de mode industrie niet met je deelt, die je niet leest in modemagazines of vindt op het internet.

 

In een wereld gevuld met prachtige insta-sterren, fitness goeroes en picture-perfect social media celebrity’s wordt het alsmaar moeilijker om jezelf ‘goed genoeg’ te vinden. Maandelijks googlen meer dan 10.000 vrouwen naar de vraag ‘ben ik lelijk?’. De cosmetische chirurgie industrie draait volle toeren en 2 op de 3 vrouwen is op dit moment op dieet.  

HET KAN ECHT ANDERS..

Dag in dag uit worden we gebombardeerd met foto’s over hoe we eruit zouden moeten zien. Van het moment dat we wakker worden tot we in de avond weer het bed in kruipen. Topfitte lichamen, prachtige gezichten en perfect gestylde outfits, het imperfecte spat er niet vanaf. 

Het goede nieuws is dat de media langzaamaan een shift maakt naar een iets gezondere richting van dit alles. Body Positivity is een hot-topic en er zijn vele merken die daar maar al te graag op inspelen. Zelfs Barbie heeft geen smalle taille meer en komt in meerdere figuren en huidskleuren. Oftewel PROGRESS, maar we zijn er nog lang niet.

More to Match gelooft dat elke vrouw er in haar beste en puurste vorm mag zijn. Of je nu 25 of 80 jaar bent, petite of plussize het maakt niet uit. Van een toegewijde medewerker tot een ondernemer die haar business runt. Iedereen verdient het om er stralend en zelfverzekerd uit te zien. 

© More to Match – Self Discovery Styling Methode

STIJL PIRAMIDE

De Stijl Piramide is een styling methode die More to Match hanteert voor haar klanten binnen More to Match. Alles staat met elkaar in verbinding en om het maximale uit jezelf te halen.  Wanneer Innerlijk en Uiterlijk in balans zijn, zorgt dit voor een sterke presentatie. Ontbreekt het aan één of meerdere onderdelen dan valt de piramide als een kaartenhuis uit een. 

WE ALL BEEN THERE,
IT SUCKS BIG TIME!

STOP PLAYING SMALL

Ik zie ongelooflijk mooie vrouwen zoals jij die zo van de dagelijkse dingen genieten, dat ze vergeten zich te concentreren op het allerbelangrijkste, namelijk: zichzelf. Tussen werk, kinderen, naschoolse activiteiten, relaties, huishoudelijk werk, vergaderingen, sociale leven en wat al niet meer, raken je eigen stijl, zelfbewustzijn en zelfvertrouwen vaak naar de achtergrond of worden zelfs bijzaak of vergeten. 

Grote kans dat je bovenstaande maar al te goed herkent.  Onzekere gevoelens en gedachten hebben we allemaal wel eens. Maar wat als je er niks mee doet? Ze weerhouden je ervan om écht te genieten van belangrijke dingen. Wanneer je een outfit aan hebt waar je je niet helemaal okay in voelt, leidt dit alleen maar af.
Ze weerhouden je ervan om dat ene gesprek aan te gaan op die netwerkborrel, die eeuwige vlam op date te vragen of die promotie op je werk te pakken als hij voorbijkomt! 

JE BENT OPZOEK NAAR EEN UPDATE OF JE WIL AFSCHEID NEMEN VAN JE HUIDIGE VASTGEROESTE COMBINATIES..

We kleden ons elke dag opnieuw, maar er is niemand die ons leert hoe. Regel het één keer goed en heb een leven lang plezier. Het is de allerleukste ontdekkingstocht in je leven. Ontdekken wat jouw persoonlijke stijl is en hoe je deze tot in de puntjes kunt neerzetten. Zodat je een leven creëert dat écht bij je past. 

Daarom geloof ik ook niet in een simpele garderobe screening of een enkele een kleuren analyse. Wanneer jij jezelf serieus neemt, doe je dat ALL IN en niet een beetje. Dit alles doe ik met heel veel liefde en mijn 3 F-words. Namelijk Fun, de keiharde Facts en Fashion. 

De diensten van More to Match kunnen online én offline worden gegeven. In Nederland en ver daarbuiten.
1 op 1 en in groepsverband.

ZET GRATIS DE EERSTE
STAP IN JOUW STIJL TRANSFORMATIE!

De ultieme checklist waar jouw garderobe naar hunkert.
Vink aan wat je hebt en ga shoppen voor dat wat ontbreekt! Ruim 300+ keer gedownload

‘FASHION LOOKS GOOD ONLY WHEN YOU FEEL GOOD!’

Legal Business

All rights reserved © More To Match