fbpx

'BINNENKORT EEN FOTOSHOOT?
HELP WAT TrEK IK AAN!'

VOEL JE ZELFVERZEKERD

Wanneer jij je goed voelt in de kleding die je aan hebt, voel je je zeker en daardoor kan je heel de wereld aan, sta je krachtig en veranderd je houding en komt jouw boodschap nog krachtiger over. En die zeer speciale gelegenheden zoals een fotoshoot is dit enorm belangrijk. Hoe je je kleedt, je gevoel van zelfverzekerdheid, kwaliteit en professionaliteit aan de wereld presenteert.

Het laatste wat je wil is dat je op de foto staat met een outfit waar je misschien 10 keer voller in lijkt dan je bent, een bh aan hebt die in de spotlights blijkt door te schijnen, en je dacht dat je het goed had gestreken maar er zijn toch wat vreemde kreukels ontstaan of je besluit hakken aan te doen om dat het ‘hoort’ en daardoor ziels(on)gelukkig op de foto verschijnt.

More to Match neemt dit werk graag uit handen en creëert een visueel plaatje van jou dat echt klopt! Je zult je niet langer overweldigd en onzeker voelen, maar stijlvol en zelfverzekerd verschijnen op je fotoshoot. Met als resultaat foto’s waar je over een jaar nog met plezier op terug kijkt.

THINGS THEY SAY THAT MAKES ME BLUSH

Foto’s van fantastische vrouwen die je voor zijn gegaan.
 Zij maakte gebruik van de digitale outfit check en/of photoshoot deluxe.
Voor hun event (klanten) dag en/of fotoshoot.

Valerie Willems
Communicatie Strateeg
Deborah de Poorter
Business & LifE Coach

1x KEER goed regelen, is ZORGENLOOS STRALEN!

PAKKET 1

THE OUTFIT CHECK
149
  • In 60 minuten bespreken we jouw outfit opties via beveiligde omgeving met zoom. Handig, want je hoeft de deur niet uit!
  • De basis komt met voorkeur uit je eigen garderobe. Want ik weet zeker je hebt een hoop verborgen parels die we goed kunnen gebruiken voor je fotoshoot.
  • Mocht je cruciale items missen? Dan vul ik deze rijkelijk aan met webshops en/of winkel(s) adressen bij jou in de buurt.
  • Ik denk met alles mee, wat neem je mee aan probs, zoals bijvoorbeeld je laptop, branding artikelen en zelfs markers in jou huisstijl kan ik voor je regelen.
  • Passende op jouw figuur, style, story, branding en budget
  • Daarna ontvang je een samenvatting per outfit, welke item, hoe te stijlen en te combineren.
  • En ontvang je een video hoe je alles kreukvrij mee kunt nemen naar je fotoshoot.
  • In deze sessie bespreken 1 tot max 4 outfits voor je fotoshoot. Meerdere outfits nodig? Dat kan ook - vraag naar de mogelijkheden.

Prijs is excl. btw

‘FASHION LOOKS GOOD ONLY WHEN YOU FEEL GOOD!’

All rights reserved © More To Match