fbpx

'BINNENKORT EEN BELANGRIJKE GELEGENHEID?
HELP WAT TrEK IK AAN!'

STEL JE EENS VOOR ALS..

Je op jouw event/shoot complimenten ontvangt over hoe goed je eruit ziet. 'wauw, je ziet er stralend uit!' of 'wat heb je een leuke outfit aan!' en nadien met plezier kunt terug kijken naar de foto's of video's die genomen zijn.

Je precies weet wat je aan gaat doen, zodat je de ochtend wakker wordt, lekker uitgerust en met de wetenschap dat je absoluut dol bent op kledingset(s) die op je ligt te wachten. no stress!

VOEL JE ZELFVERZEKERD

Wanneer jij je goed voelt in de kleding die je aan hebt, voel je je zeker en daardoor kan je heel de wereld aan, sta je krachtig en veranderd je houding en komt jouw boodschap nog krachtiger over. En die zeer speciale gelegenheden zoals een fotoshoot, een event, jou moment onstage dan is dit enorm belangrijk. Hoe je je kleedt, je gevoel van zelfverzekerdheid, kwaliteit en professionaliteit aan de wereld presenteert. Als je vertrouwen hebt in wat je draagt en je van je look houdt, is de kans groter dat je opvalt en opvalt op de juiste manier in sociale of werksituaties. Het laatste wat je wil is dat je op de foto of op het podium staat met een outfit waar je misschien 10 keer voller in lijkt dan je bent, een bh aan hebt die in de spotlights blijkt door te schijnen, een je dacht dat je het goed had gestreken maar er zijn toch wat vreemde kreukels ontstaan of je besluit hakken aan te doen om dat het ‘hoort’ en daardoor ziels(on)gelukkig op de foto of video verschijnt.

More to Match neemt dit werk graag uit handen en creëert een visueel plaatje van jou dat echt klopt! Je zult je niet langer overweldigd en onzeker voelen, maar stijlvol en zelfverzekerd.  

PAK JE MOMENT

Stijlvol zijn gaat niet over het dragen van de nieuwste trends, het gaat om een authentieke stijl die passend en actueel is. Mode evolueert en dat geldt ook voor jouw stijl, maar met zoveel informatie over mode en stijl beschikbaar is het gemakkelijk om je zorgen te maken over hoe je jouw stijl voor je doel moet positioneren. Werken met More to Match helpt je om duidelijkheid te krijgen over wat eigentijds is en hoe je je kunt kleden voor de gelegenheid, zodat je actueel blijft. En de juiste boodschap naar buiten brengt door middel van kleding.

THINGS THEY SAY THAT MAKES ME BLUSH

Valerie Willems
Communicatie Strateeg
Deborah de Poorter
Business & LifE Coach

1x KEER goed regelen, is ZORGENLOOS STRALEN!

PAKKET 1

THE OUTFIT CHECK
99
 • In 60 minuten bespreken we jouw outfit opties via zoom/skype, handig wat je hoeft de deur niet uit!
 • Passend advies voor je outfits voor de gelegenheid en ik deel je alle opties en mogelijkheden die je hebt met jouw volledige garderobe. Je hoeft niet te shoppen!
 • Aangevuld met evt. winkel/merken voor de gelegenheid. Mocht je toch iets missen? Deel ik een hele lijst met adressen in jou buurt.
 • Basis checklist voor outfit. Dubbel Check altijd fijn!
 • Passende op jouw figuur, style, story, branding en budget
 • Daarna ontvang je een samenvatting per outfit, welke item, hoe te stijlen en te combineren.

PAKKET 2

DELUXE, I DO EVERYTHING
397
 • 60 min advies gesprek Zoom/Skype
 • Kledingsets gecombineerd uit huidige garderobe
 • Kledingsets aangevuld indien nodig uit winkels/webshops
 • 2 uur durende style sessie aan huis
 • Passend bij wie je bent, je branding, locatie, storyboard en moodboard.
 • 1000+ merken met uniek retour beleid in diverse winkels
 • VOLGEBOEKT TOT JUNI 2020 - Toch advies? Boek Pakket 1
VOL

‘FASHION LOOKS GOOD ONLY WHEN YOU FEEL GOOD!’

All rights reserved © More To Match