fbpx

Worstel je met je PERSOONLIJKE stijl?

Je kleding sluit niet meer aan bij wie werkelijk bent. Voel jij je ongemakkelijk in je kleding? Haat je (bijna) alles in je kledingkast?

I GOT YOUR BACK! Je kunt er 100% fantastisch uit zien zonder een hoop geld uit te geven aan kleding, gewicht verliezen of alles in je kast weg te gooien.

DE WORSTELING

 • Je bent geboekt voor op tv, je hebt een sollicitatie of geeft binnenkort een key-note presentatie.
 • Je raakt in paniek omdat je niets hebt om aan te doen? Je weet niet goed wat je moet aantrekken.
 • Je hebt het gevoel dat je huidige stijl niet past bij de uitstraling van je bedrijf.
 • Je bent klaar met het continue op te gaan in de menigte.
 • Je bent klaar om als de leider te worden gezien van je jouw branche.
 • Je geeft toe, het is tijd om je je stijl te vernieuwen.

DEUREN ZIJN gESLOTEN

HERKENBAAR?

 • Je draagt steeds dezelfde handvolle outfits. Je hebt een paar looks die er geweldig uitzien, dus je reikt gewoon naar diezelfde stukken in je kast, dag na dag.
 • Je raakt gefrustreerd tijdens winkelen omdat je het gevoel hebt dat je nooit kleding kunt vinden die past en er goed uitziet.
 • Je persoonlijke stijl is niet zoals je wilt en daarom kun je jezelf niet goed uitdrukken/presenteren zoals je wilt
 • Je bent bang om moderisico's te nemen of je buiten je comfortzone te kleden, omdat je het gevoel hebt dat je belachelijk wordt gemaakt of eruit ziet alsof je te veel probeert.

wAT JE NIET WEET..

Je bent een professional, een echte rockstar van jouw eigen leven. Het is tijd om kleding te kiezen die jouw dat power gevoel geven. Je niet langer te verbergen, de wereld mag zien wie jij écht bent. Want wat je misschien niet weet is dat het ontwikkelen van een eigen stijl (een stijl die weerspiegelt wie je écht bent) in feite een revolutionaire verandering teweegbrengt in je leven. It’s Magical!

STEL JE EENS VOOR DAT..

Je elke dag complimenten ontvangt over hoe goed je eruit ziet. 'Wauw, je ziet er stralend uit!' of 'Wat heb je een leuke outfit aan!'

Je precies weet hoe je je lichaam moet kleden, zodat je elke ochtend wakker wordt met de wetenschap dat je absoluut dol bent op elk item in je kast.

Je vertrouwen hebt om te gaan voor die loonsverhoging, promotie of ander doel waar je al jaren aan denkt. 'Ja, dat is echt het verschil dat jouw stijl kan maken!'

Je natural glow te ontdekken, zonder af te vallen of veel tijd te besteden aan winkelen. Je hoeft er niet eens het huis voor uit!

1x KEER goed regelen, is een leven lang vol STYLING plezier!

En het goede nieuws is dat je deze resultaten kunt krijgen zonder veel geld uit te geven.. Je hebt toegang tot alle kennis en je krijgt de hulp en ondersteuning
voor een fractie van de prijs.

Hi, Ik ben FELICITY

Ik begon mijn styling carrière in Amsterdam, waar ik sterren als Timor Steffens en Gwen van Poorten kleedde. Ik werkte met verschillende modellen van (HNTM) Hollands Next Top Model, liep backstage mee bij Miss Verkiezingen Nederland en naderhand ook België en ik werkte mee aan grote campagnes voor merken zoals G-star en creëerde ik de meest creatieve looks voor tijdschriften en magazines in binnen én buitenland. 

MAAR ZO LEUK ALS HET LIJKT DAT WAS HET NIET VOOR MIJ..

Maar hoe glamoureus het mode leventje ook was, het was het niet voor mij. In 2014 gooide ik de sterren weg en startte ik mijn eigen personal styling bureau. 

Nu mag ik elke dag toegewijde medewerkers, schrijvers, producenten, fotografen, ondernemers en moeders – vrouwen zoals jij! Transformeren naar de vrouw die ze werkelijk zijn. Kort nadat ik mijn diensten begon aan te bieden en één voor één met echte vrouwen werkte, kreeg ik een stroom van vragen van andere vrouwen die mijn hulp graag wilde hebben.

De 2 dingen die je waarschijnlijk gelooft over stijl...

MYTHE No.1

"Mijn uiterlijk (inclusief mijn kleding) zou niet moeten uitmaken.
Ik wil dat mensen me leuk vinden om mijn briljante brein en mijn slimme persoonlijkheid - niet hoe ik er aan de buitenkant uitzie. "

Waar! Okay, eerlijk (heel eerlijk) dit zou in de ideale wereld wel zo moeten zijn. Maar hier de kei harde waarheid. Mensen beoordelen je op wat je draagt. Dat is wat mensen doen. De beste manier is om dit gewoon te accepteren en te beslissen welke verandering je nu gaat maken. Welke boodschap jij wilt versturen met jouw kleding keuze. Stuur jij met jouw kleding keuze de boodschap: ‘Ik ben krachtig, competent en professioneel!’ En wat draag jij in je vrije tijd? 

Als je wisselende kledingcombinaties maakt creëer je een onduidelijk imago en dat maakt echt uit. Wanneer je jouw presentatie vanaf nu serieus neemt en deze radicaal voor je laat werken. Zorg dan dat jij je uiterlijk in lijn brengt met je persoonlijkheid, visie en missie. 

MYTHE No.2

“Je hebt een enorm budget nodig om stijlvolle kleding te kopen. Ik heb een beperkt budget, heb ik gewoon pech. "

Niet waar: Je hoeft niet veel geld uit te geven om een geweldige stijl te hebben. Mijn favoriete jeans (to be honest) is van H&M (ja echt waar!)

Iedere klant heeft een budget. Wanneer ik met mijn klanten werk, geef ik standaard drie opties als het gaat om budget. Daarbinnen kan de klant dan een keuze maken. Wel is de gouden regel: ‘Koop de beste kwaliteit die je jezelf kunt veroorloven!’.  De drie opties zijn:  Budget Friendly, In te Mix en Give me the Best!  

Het is absoluut mogelijk om te slagen met elk budget dat je hebt. en ik ga je daar bij helpen! 

HET GEHEIM Is..

Als het op stijl aankomt, weet je niet wat je niet weet.

Vrouwen zoals jij raken gefrustreerd met zichzelf als ze niet weten wat en hoe zij zich moeten kleden.. niemand leert ons dit soort dingen op school! We groeien niet op met de kennis van verschillende stijltypes, kleuren combinaties of de psychologie achter jouw kleding keuze. Terwijl wij er in de maatschappij wel op afgerekend worden.

Dit is waar de hulp van een stylist echt van pas kan komen. Een personal stylist kan je stap voor stap precies leren hoe je kleding kunt uitkiezen die er geweldig uit zien én waar jij je goed in voelt. Hulp inschakelen van een professional is niets waarvoor jij je hoeft te schamen. Het is juist slim om iemand te vinden die meer kennis heeft van specifieke styling zaken. 

Leer het van iemand die daadwerkelijk de ervaring heeft als stylist, niet willekeurig de eerste de beste die zich stylist noemt. Leer het van iemand die je de kunst én de wetenschap laat inzien hoe goed jij je kunt voelen in de kleding die je aan hebt en daardoor je de perfecte stijl leert ontdekken. 

Leer het van mij 😉

 

HOU JE DOEL VOOR OGEN ALS HET GAAT OM STYLING..

Het ontwikkelen van je persoonlijke stijl heeft een dieper doel. Het gaat verder dan in de ochtend ‘iets leuks’ aan doen en er ‘schattig’ uit zien. Wanneer ik met mijn klanten werk stel ik standaard de vraag ‘Wat is jouw doel?’ Wat is jouw grote doel wat je wil bereiken de komende jaren. 

Als je eenmaal weet waar je naar toe wilt (die vette promotie pakken, de liefde van je leven ontmoeten, je inkomen verhogen, je droomklus binnen slepen enz), dan kan je persoonlijke stijl daarbij helpen om je doelen te bereiken. En ja, je stijl transformatie proces kan daar bij écht helpen! …. It’s gonna be MAGICAL!

sECRET
STYLE
SOCIETY

Dit is hoe HET werkt:

Stap 1

Zodra je deelneemt aan de online cursus, krijgt je hapklare videolessen gefaseerd toegang per module, downloadbare werkbladen en andere bronnen om je te helpen je persoonlijke stijl te ontwikkelen.

Stap 2

Je kunt het programma doorlopen in een tempo dat voor je werkt. Alle opdrachten zijn uit te voeren met een drukke agenda. Je hebt levenslang toegang tot al het materiaal en de society!

Stap 3

Je krijgt de exacte strategieën die ik heb gebruikt om honderden vrouwen te helpen hun leven te transformeren door hun eigen persoonlijke stijl te vinden.

FaSHION IS EEN FEESTJE!

DIT IS WAT JE GAAT LEREN EN KRIJGT:

Module 1 - De basis

Welke roadblocks staan jouw in de weg tot het hebben van een geweldige stijl? We duiken in jouw stijl verleden. Welke opmerkingen heb je ooit gekregen, die nu parten spelen met jouw geweldige gevoel voor stijl. We maken voorgoed een einde aan al het stijl-leed en bouwen vanuit daar een zeer sterk fundament. We bepalen je stijl doel voor de rest van het programma en nemen je huidige stijl onder de loep. Het vorm de basis waarop de rest van het programma gebouwd is.

Module 2 - Eerste indruk

Wat is een personal brand? en wat is jouw huidige imago? Je checkt aan de hand van een zeer eenvoudige methode jouw huidige imago en we creëren een krachtig gewenst personal brand. Vanaf dan neem jij de regie in handen en ben jij de leider van jouw branche! Zodat je klanten aan trekt die bij je horen. Ik leer je de juiste eerste indruk te maken én vasthouden.

Module 3 - Creeer een krachtig silhouet

Ik leer je kennis maken met het allerkrachtigste silhouet voor de vrouw. Dit gaat verder dan de gebruikelijke figuurtypes zoals zandloper, rechthoek, appel of peer. Hiervoor duiken we in de historie van vele vrouwelijke leiders. Want als je weet wat er gebeurde in de historie, kun je het toepassen in het NU! Binnen 1 minuut creëer jij een silhouet dat jouw level van professionaliteit, geloofwaardigheid en je succesfactor zal overstijgen. Direct toepasbaar! SIDE NOTE: Kledingmaat, stijl, figuurtype en budget onafhankelijk!

Module 4 - Combineren als een pro!

Hoe leer je nu combineren als een professional met alles wat je al hebt in je garderobe. Hoe weet je nu welke items je mist? Hoe zorg je nu ervoor dat je de gewenste look creëert die past bij de gelegenheid, maar ook nog past bij wie je écht bent. Ik leer het je allemaal. We hebben het in deze module over: kleuren en prints combineren, outfit formules, de strategische opbouw van jouw outfit. Hier is waar je linker hersenhelft zijn intrede doet. Na deze module veranderd jouw kijk op mode en alles wat er mogelijk is voorgoed.
Direct toepasbaar meteen effect!

Module 5 - Outfit Check

Je hebt alles van me geleerd, wat de mode industrie niet met je deelt, wat je niet leest in mode magazine, of vind op het internet en dat is nogal wat. Je ontvangt zoveel dat ik het eenvoudig voor je heb gemaakt om alles te checken in één outfit door middel van een rijmpje. Dit rijmpje neem je door nét voor dat je je huis verlaat. Check Check, dubbel Check en je bent klaar voor vertrek. En je kan altijd een foto plaatsen in de society dan kijken we massaal met je mee! Complimenten in overvloed!

Module 6 - Accountability

Je wil na dit programma nooit meer terugvallen in oude styling patronen. Zoals jij je gevoelt hebt in je kleding, dat gevoel wil je nooit meer ervaren. Je wil vanaf nu altijd zeker zijn van hoe jij er uit ziet, je zelf presenteert en je doelen rondom styling behalen. Want jij ben nu niet de persoon die je 10 jaar geleden was, en ook niet de persoon over 10 jaar. Jij en zo ook je persoonlijke stijl zijn altijd in ontwikkeling. TOP! want in dit programma zit een accountability onderdeel in vorm van o.a. een kalender waardoor je NOOIT meer terug gaat naar je oude stijl. Implementeren is key! en dat doe je in de Secret Style Society.

1
Video's
1 +
style voorbeelden
1
Methodes

MELD JE NU AAN en krijg levenslang toegang!

BONUS

12 maanden style kalender speciaal op jouw unieke stijl ontworpen

365 dagen lang elke dag een styling suggestie voor jou outfit. Zo leer je maximaal te combineren en je creativiteit schiet met de dag om hoog. Aan eind van het jaar ben jij een expert in combineren.

BONUS

E-books "Styling met prints" en "Styling met kleur".

Leer combineren met kleur en prints zonder het gevoel te hebben dat je erbij loopt als een kanarie. 
Aan de hand van vele visuele voorbeelden in allerlei stylen en maten. 

BONUS

Stijl inspiratie in elke categorie

Een lijst met alle stijlbloggers gecategoriseerd in thema’s zodat je online de juiste inspiratie vind in jouw kledingstijl.
Categorieën als:  Petité, Plussize, Zwangerschap, Lange vrouwen, boven de 40, boven de 60.

'Things they say that make me blush'

BINNEN DE DEUREN…

Als je lid wordt, is het net alsof ik je persoonlijke stylist ben, maar dan digitaal! De geweldige leden van de Secret Style Society en ik zullen er zijn om je advies te geven en je aan te moedigen terwijl je je eigen stijl ontdekt.

DE SECRET STYLE SOCIETY IS IETS VOOR JOU ALS..

 • Je bent het zat om voor de kast te staan en denk: "Ik heb absoluut niets om aan te trekken."
 • Je wou dat je iemand kon vragen hoe je eruitziet voordat je de deur uitloopt, en een eerlijke beoordeling krijgt - en je wilt niet dat die persoon je vriendje, je man of (horror of horrors) je moeder is.
 • Het voelt alsof er een ontbrekende schakel tussen jou en geweldige stijl staat - en je kunt niet achterhalen wat het is.
 • Je wil er in elk aspect van je leven beter uitzien, maar geef er de voorkeur aan om tijd door te brengen aan je carrière en je dierbaren, in plaats van te kwellen niet wetende wat te dragen.

JE KAN BETER NIET MEEDOEN ALS..

 • Je wilt het vak styling leren. Bij de Secret Style Society draait het allemaal om het bereiken van een verbazingwekkende persoonlijke stijl / de kunst van het stylen. Als je een carrière in de mode wilt beginnen, bekijk dan een opleiding bij jouw in de buurt. Je hebt niets aan deze cursus als je stylist wilt worden.
 • Je wil het werk niet doen of zich hiervoor inzetten. Bij de Secret Style Society draait alles om actie, dus je moet actief deelnemen aan het proces. Dat betekent video's bekijken, zelf ontdekking doen, de oefeningen voltooien en onze online community aanspreken. Het goede nieuws is dat al deze taken echt LEUK zijn en je zult veel plezier beleven aan dit programma.
 • Je bent een man. Sorry jongens! Deze cursus is alleen voor vrouwen. Maar maak je geen zorgen - ik stijl ook mannen en ik heb een aankomende online cursus die speciaal voor jou is. Stuur een mail naar info@moretomatch.com om als eerste op de hoogte zijn.

GELOOF ME DAT JE DIT NIET WIL MISSEN

HET STOPT NIET

EN ER NA? Dan zit je voor altijd in de society van More to Match, kun je altijd je outfit laten checken door de andere vrouwen, je vragen stellen tijdens het shoppen, een outfit laten checken.

PErsonal branding on point

Weet je wat je imago is, en je gewenste personal brand en hoe je dit aan de hand van de 9 genoemde categorieën passen kunt maken.

SKY ROCKED ZELFVERTROUWEN

Met de 10 methodes die je leert, weet je hoe je een outfit het beste kunt samenstellen. Uit je garderobe en uit de winkels. Voel je zelfverzekerd en kun je elke outfit strategisch neerzetten bij elke gelegenheid.

UPDATES (!)

Jij en zo ook je persoonlijke stijl zijn nooit uit ontwikkelt en zo is dat ook met dit programma. Update's van trends voor komend seizoen, aanvullende opdrachten binnen je personal brand. Elke seizoen ben jij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en hoe je dit kunt toevoegen aan je stijl, op jouw figuur en passend binnen jouw budget.

Enter the Secret Style Society

Via deze PRE registratie sta je EXTRA voordelig in de rij,

je kan niet alleen als eerste naar binnen zodra de deuren op

gaan maar ook nog ééns tegen een super voordelige prijs.

Liefs, Felicity

Ik hou je op de hoogte!
p.s. volg @moretomatch op Instagram

DE TICKET NAAR DE SECRET STYLE SOCIETY

€997
297
 • START IN DE GROEP VAN JANUARI 2020
 • Toegang tot het volledige online Secret Style Society Programma. Incl. 6 modules met alle informatie
 • Toegang tot onze privé online Facebook-community, waar je de hulp en ondersteuning kunt krijgen die je nodig hebt (van andere society-leden en rechtstreeks van mij)
 • Alle Checklist, Werkboeken, Ebooks, Styleboards en outfitformules
 • E-books "Styling met prints" en "Styling met kleur".
 • De 30-daagse Outfit Challenge-kalender + 365 dagen unieke variant.
 • Maandelijkse Q&A en diverse live momenten met update's uit het lopende seizoen.
 • 1 x Style Call van 45 minuten 1 op 1

FAQ

Vind hier antwoord op de meest gestelde vragen

Absoluut! Ik heb deze cursus met jou in gedachten gecreëerd. Stijl is geen onderwerp dat op school wordt onderwezen, en je ouders hebben je zeker niet laten zitten om een “praatje” te hebben over mode. Koppel dat met alle verkeerde informatie en “inspiratie” die duidelijk is gericht op de modegemeenschap, en zelfs vrouwen die denken dat ze “op de hoogte zijn” voelen geen idee. Dus ja, beschouw dit als het thuis voor de mode zonder idee. Ik verwelkom je met open armen!

Toen ik jaren geleden deze cursus bedacht, was dit het #1 bezwaar dat me tegenhield. Wil iemand een les volgen om te leren kleden? Die angst heeft me geholpen om een cursus te bouwen die niet als een cursus voelt – het is meer alsof je gaat zitten met je stijlvolle beste vriendin die er alleen is om te helpen, niet om te oordelen, en onthoud dit gewoon: persoonlijke ontwikkeling is niet beschamend. Je leven verbeteren is een persoonlijke beslissing, en als iemand anders daar een mening over heeft … is het hun probleem! 

Het is een jaar programma. Elke maand word er een nieuwe module en daarbij een thema geopend. Elke week een nieuwe video met eventueel bijbehorende opdrachten. Alles is zo ontworpen dat het ‘agenda proof’ is. Gemiddeld zijn leden ongeveer 1 uur bezig per week. En dan is er altijd nog iets zoals ‘prioriteiten’, als geen tijd hebben valt onder de categorie maar ik heb wel tijd voor Netflix (?). Maar als je eenmaal binnen bent weet ik zeker dat dit je nieuwe favoriete bezigheid gaat zijn

Elk van mijn klanten heeft de woorden: “Niets past me ooit.” Of het nu een maat 34 of een maat 54 is, pasvorm lijkt het belangrijkste probleem te zijn.

Secret Style Society helpt je opnieuw te definiëren wat past, en ik geef je mijn stylist geheimen om elke keer de perfecte pasvorm te vinden (of te bereiken). Je hebt ook online toegang tot mij en de rest van de society via de Facebook-groep en we kunnen je helpen goede beslissingen te nemen terwijl je winkelt. Het is alsof je me in je zak hebt – hoe cool is dat?

Als je voor 1 januari 2020 in stapt heb je voor forever de tijd. Daarna is de duur van dit programma 2 maanden en kun je daarna verlengen. Elke maand word er een nieuwe module en daarbij een thema geopend. Elke week een nieuwe video met eventueel bijbehorende opdrachten. Alles is zo ontworpen dat het ‘agenda proof’ is. Gemiddeld zijn leden ongeveer 1 uur bezig per week. En dan is er altijd nog iets zoals ‘prioriteiten’, als geen tijd hebben valt onder de categorie maar ik heb wel tijd voor Netflix (?). Maar als je eenmaal binnen bent weet ik zeker dat dit je nieuwe favoriete bezigheid gaat zijn. 

De meeste van mijn leden voltooien de hele cursus (inclusief de actiestappen) in 6 weken. Heb je meer tijd nodig om het programma te voltooien? Neem alle tijd in de wereld! Deze cursus is bedoeld om op een leuke manier te leren en bezig te zijn met jou eigen stijl, dus wees niet gestrest door naar de finish te racen. 

Ik geloof erin dat je altijd wel iets kunt leren rondom je persoonlijke stijl. Je bent immers niet de persoon die je 10 jaar geleden was en je bent ook niet de persoon die je over 10 jaar bent. Je bent altijd in ontwikkeling en zo is het ook met jouw persoonlijke stijl. Laat mij je begeleiden in dit proces en daarnaast kun je jouw stijl delen met de andere society leden op die manier ben jij de inspiratie binnen de society.

Ja dat doe ik. Check de ‘Succes with Style System’ in dit traject neem ik alle stappen met je door. Je kan deze vinden op de website. 

100% ja! Hoewel toegang tot de Facebook-groep leuk is, is het GEEN must voor dit programma. De live video’s die ik opneem in de Facebook-groep worden opgeslagen op het platform voor je kijkplezier. Geen FOMO (angst om te missen) omdat ik je er voor je ben!

Dit online programma is er zo op gebouwd dat elke module essentieel is om door te lopen. Voor nu is het helaas niet mogelijk om één module of een aantal af te nemen. 

Ja het is heel veel. Maar dit is dan ook het meest volledige online programma in Nederland én Belgie . Na dit programma weet je elk geheim van de mode industrie en zal styling nooit meer ‘ingewikkeld’ voor je zijn. Ik neem je stapsgewijs mee door alle modules. Daarnaast heb je een society met allemaal vrouwen die in dezelfde stijltransformatie zitten als jij. Kom je er niet uit? Meestal heb je binnen 15 minuten heb je antwoord op je vraag van mij of van de andere leden. 

Vraag maar raak! Stuur uw vragen naar info@moretomatch.com

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

BUY NOW OR CRY FOREVER

Stap nu in en je bent altijd voordeliger uit dan iedereen die na jouw zich aanmeld. 
NU is het beste moment! Deze prijs komt hierna nooit meert terug

‘FASHION LOOKS GOOD ONLY WHEN YOU FEEL GOOD!’

Legal Business

All rights reserved © More To Match

Design by Felicity van Dam