SECRET STYLE ACADEMY + SOCIETY 2019 LIVE

Zeg eens eerlijk, hoe vaak roep jij nét voor dat ene feestje in totale frustratie: ‘Ik heb niets om aan te trekken!’ terwijl je partner of vrienden al mopperend en zuchtend bij de voordeur staat te wachten? En hoe vaak heb je de afgelopen jaren iets gekocht wat voorgoed in je kast is verdwenen zonder het ooit aan te trekken? Wist je dat 8 op de 10 vrouwen kleding online besteld in verschillende maten om vervolgens alles weer terug te sturen? 

Herkenbaar? Frustrerend hè. En stel je nu eens voor dat er voor al die momenten een online society was waar je naartoe kan gaan. Je logt in je online dressing room in en vindt hier direct alle informatie die je zoekt. Passend, prettig en persoonlijk. Je kunt je vragen rechtstreeks stellen aan andere vrouwen en experts. Zou je dat niet enorm veel tijd, tranen, geld, energie en frustratie hebben gescheeld?

DEUREN ZIJN gESLOTEN

HERKEN JIJ JE HIER IN:

JOUW HUIDIGE SITUATIE

 • Draag jij vaak en graag zwart omdat A) het afslankt en B) je zo geen aandacht op jezelf vestigt?
 • Hoe vaak sta jij jezelf voor de spiegel af te vragen of die ene broek je dik maakt of deze jurk niet de verkeerde rondingen accentueert?
 • Je figuur is de afgelopen jaren veranderd, maar geen idee hoe je je kleed naar je figuur?
 • Is jouw kast gevuld met een mix van kledingstukken die je niet leuk vindt, items die je nooit draagt en items die je vergeten bent dat je ze al had?
 • Twijfel je of je wel de juiste indruk maakt?
 • Kom je geregeld met verkeerde dingen thuis, na een dagje shoppen?
 • Je loopt regelmatig in dezelfde kleding?
 • Wuif jij elke oprecht compliment weg met een excuus zoals ‘Oh die is al zo oud’ of ‘gekocht ooit bij…’
 • Roep je regelmatig nog 5 minuten naar je vrienden, partner of familie, maar in werkelijkheid ben je nog een half uur bezig met jezelf klaar maken voor dat ene feestje?

WAT JE WIL BEREIKEN

 • Je van top tot teen mooi voelen, zelfverzekerd en krachtig.
 • Je garderobe feilloos laten aansluiten op wie jij werkelijk bent.
 • Geen tijd meer verspillen aan twijfelen, kiezen en balen van je outfit?
 • Vrij kunnen bewegen en ademen in je kleding.
 • Trends begrijpen en kunnen toepassen.
 • Zichtbaar zijn en gezien worden.
 • Veel (heel veel) oprechte complimenten ontvangen én durven aan te nemen.
 • Meer kleur, printen en patronen ervaren in je garderobe.
 • Leren combineren als een echte professional.
 • Onwijs veel tijd, energie en geld besparen, en nooit meer thuis komen met miskopen
 • Geen concessie meer op gebied van styling ervaren
 • Je lekker in je vel voelen, ongeacht je figuur of je gewicht
 • Alle geheimen ontdekken die de mode industrie niet met je deelt?

1KEER goed regelen, is een leven lang vol STYLING plezier!

Ik zie ongelooflijk mooie vrouwen zoals jij die zo van de dagelijkse dingen genieten, dat ze vergeten zich te concentreren op het allerbelangrijkste namelijk: zichzelf. Tussen werk, kinderen, naschoolse activiteiten, relaties, huishoudelijk werk, vergaderingen, sociale leven en wat al niet meer, raken je eigen stijl, zelfbewustzijn en zelfvertrouwen vaak naar de achtergrond of worden zelfs bijzaak of vergeten. Grote kans dat je bovenstaande vragen maar al te goed herkent. En de laatste keer dat je je écht mooi voelde? Hmm, kun je het je nog herinneren? Dit moet anders. Maar ik heb goed nieuws: het kán anders! Onzekere gevoelens en gedachten hebben we allemaal wel eens. Maar wat als je er niks mee doet? Ze weerhouden je ervan om écht te genieten van belangrijke dingen. Wanneer je een outfit aan hebt waar je je niet helemaal okay in voelt, leidt dit alleen maar af. Ze weerhouden je ervan om dat ene gesprek aan te gaan op die netwerkborrel, die eeuwige vlam op date te vragen of die promotie op je werk te pakken als hij voorbijkomt!

WAAROM EEN ONLINE PROGRAMMA?

Omdat je echt toe bent aan de aller beste versie van jezelf (heel cliché, maar daarom niet minder waar). Ik ben gestart met de Secret Style Academy omdat ik graag veel (heel veel) vrouwen kennis wil laten maken met personal styling. Voor veel vrouwen heerst de gedachten personal styling is onhaalbaar of onbetaalbaar en daar zit een kern van waarheid in. Daarom heb ik mij de afgelopen jaren gericht op het maken van een online betaalbaar styling academy. Waarin ik alle geheimen deel, die ik ook aan mijn klanten van de P.C hooftstraat leer. Maar dan in een mooi digitaal jasje. Want gewoontes, patronen en valkuilen leer je niet af in één sessie. Het online programma is zo opgebouwd dat ik je elke week een stap verder help in het opbouwen van een garderobe die volledig bij je persoonlijkheid, je stijl, je figuur en shopbudget past. Eigenlijk is het heel simpel – je regelt je volledige look & feel één keer goed, en daarna heb je er een leven lang plezier van. Oftewel in 8 weken leer jij binnen de Secret Style Academy alle geheimen en je hebt één jaar om ze allemaal te leren toepassen binnen de Secret Style Society.

WIST JE DAT: 'Maar liefst 92 % van de vrouwen in Nederland geeft aan dagelijks te willen stralen, helaas ervaart driekwart van de vrouwen dat zij niet volop straalt'

'Things they say that make me blush'

EN NADAT JE DE SECRET STYLE ACADEMY HEBT GEVOLGD:

Na de twee maanden intensief volgen (lees: alles zien, bekijken en uitvoeren). Stroom je daarna voor één jaar in de Secret Style Society. Dit de place to be om geinspireerd te raken door alle andere vrouwen. Iedereen deelt hier de opdrachten en zijn tips en trics van outfits die zij hebben bedacht.

MODULES:

Module 1 - 'Mirror On The Wall'

Welke taal spreek jij tegen jezelf? Hoe kijk jij op mindere dagen naar jezelf. Ben jij je daar van bewust. We gaan de diepte in, om zo de binnen én buitenkant in jouw kleding te laten matchen.

Module 2 - 'Find Your Style'

Creëer jouw droom garderobe doel, die feilloos aansluit op alles wat je onderneemt in jouw leven. Want je hebt nu eenmaal mensen, plaatsen te ontmoeten en te ontdekken.

Module 3 - 'The Big Wow'

Leer als een echte professional een onweerstaanbare eerste indruk achter te laten en daarmee een compliment kunt afdwingen. Een absolute feel-good voor je mind!

Module 4 - 'Mix and Match'

Combineren kun je leren. Ik vertel je alles over kleuren, stoffen, prints en patronen.

Module 5 - 'Reshine your body'

Aan de hand van 14 meest voorkomende body issues. Leer ik je alle tips & tricks om er optisch: voller, slanker, langer of korter uit te zien.

Module 6 - '7x finishing touches'

Aan de hand van 7 elementen in rijm-vorm doe je de perfect check voor jouw outfit.

Module 7 - 'Lost in Paradise'

Leer shoppen als een professional, leer alle geheimen uit een winkel en de paskamer. Zodat je nooit meer thuis komt met een miskoop.

Module 8 - 'BIG Surprise'

Een extra module waarin ik altijd in speel op de actualiteit van de periode waarin jij instroomt. Dit kan een trend zijn of een hot item wat op dat moment speelt.

EN ER IS MEER..

1 of meerdere video's per module

Persoonlijk digitaal werkboek

\

handige checklists

Praktische werkbladen

één jaar toegang tot al het materiaal

één jaar toegang tot de
secret style society

'in 2 maanden leer je alle geheimen van de mode industrie die je niet leest in magazines of vind op het internet!'

BONUS:

ONLINE COURSE: 'KICKSTART VAN JE GARDEROBE'

Je garderobe op orde hebben voordat je van start gaat met de Secret Style Academy vraagt om een detox van je volledige huidige garderobe. Je krijgt direct toegang tot het andere succesvolle programma van More to Match.

GIDS 'PErfect schoen voor elke gelegenheid'

Schoenen ze maken of breken je volledig outfit. Of je nu naar werk gaat of op een bruiloft gast bent. Schoenen ze zijn zo belangrijk!

GIDS 'Capsule essentials 4 seizoenen'

De algemene essentails per seizoen vormgegeven voor de minimalistisch garderobes.

Lijst 'fashion bloggers die passen bij jou'

Raak nog eens echte geinspireerd door het volgen van de juiste personen die dezelfde shape, size of leeftijd hebben.

ALLE DETAILS OP EEN RIJTJE:

WAT?

In de Secret Style Academy leer je in 2 maanden alle geheimen in een online omgeving van Stylist Felicity. En heb je een jaar toegang tot al het materiaal en de Secret Style Society waar je alle andere vrouwen digitaal ontmoet. De opdrachten laat zien en elkaar inspireert.

Waar?

Dit styling programma is volledig online en met de perfecte wifi/internet verbinding. Je ontvangt een uniek inlog code en een wachtwoord om toegang te krijgen tot alles.

Thuis, op het werk of onderweg.
Op laptop, tablet of mobiele telefoon.

Wanneer?

Eerste volgende moment dat de LIVE versie begint is nog niet bekend.

 

 

DE GARDEROBE CIJFERS LIEGEN NIET:

Bron. NOS.nl

GEMIDDELD AANTAL IN EEN GARDEROBE IS:
175 stuks

GEMIDDELDE WAARDE VAN één ITEM IS :
€ 45,-

WAARVAN JE ER GEMIDDELD 50 STUKS HET AFGELOPEN JAAR NIET AAN HEB GEHAD

SNELLE REKENSOM MAAKT: € 2,250,- 
AAN ONGEDRAGEN KLEDING IN JOUW GARDEROBE

ALLEEN VANDAAG

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

BUY NOW OR CRY FOREVER

Omdat het vandaag internationale vrouwen dag is. is de prijs uiterst voordelig. 
Deze zeer bijzondere prijs geld 24 uur en komt nooit meer terug!

Enter the Secret Style Society

Pre registreer je voor de virtuele rij zodra de deuren op gaan.

Heb jij als eerste de mogelijkheid om je aan te melden!

Ik hou je op de hoogte!
p.s. volg @moretomatch op Instagram

Liefs, Felicity

All rights reserved © More To Match