SECRET STYLE SOCIETY

Zeg eens eerlijk, hoe vaak roep jij nét voor dat ene feestje in totale frustratie: ‘Ik heb niets om aan te trekken!’ terwijl je partner of vrienden al mopperend en zuchtend bij de voordeur staat te wachten? En hoe vaak heb je de afgelopen jaren iets gekocht wat voorgoed in je kast is verdwenen zonder het ooit aan te trekken? Wist je dat 8 op de 10 vrouwen kleding online besteld in verschillende maten om vervolgens alles weer terug te sturen? 

Herkenbaar? Frustrerend hè. En stel je nu eens voor dat er voor al die momenten een online society was waar je naartoe kan gaan. Je logt in je online dressing room in en vindt hier direct alle informatie die je zoekt. Passend, prettig en persoonlijk. Je kunt je vragen rechtstreeks stellen aan andere vrouwen en experts. Zou je dat niet enorm veel tijd, tranen, geld, energie en frustratie hebben gescheeld?

Welkom bij de Secret Style Society:
jouw online dressing room waar je alles leert rondom het ontdekken van jouw persoonlijke stijl.

DEUREN ZIJN OP DIT MOMENT: GESLOTEN!

Enter the Secret Style Society

Lid worden van de Secret Style Society kan op twee manieren. Je kunt binnenstappen via webinar of je aanmelden via de reserveringsmail, zodat jij in de virtuele rij staat zo gauw de deuren opengaan. De Secret Style Society zou namelijk natuurlijk niet zo secret zijn als je altijd maar kan aanmelden. Let dus goed op, want slechts een paar keer per jaar worden de deuren geopend en kun je member worden van deze Secret Society.

Wil jij bij de Society van More to Match horen? Wil jij op hoogte gehouden worden van laatste (geheimen) trends in life hacks gepresenteerd, een onwijs leuke groep vrouwen, shoptrips offline én online, tips & tricks delen, als eerste op de hoogte van de leukste/nieuwste boetieks, leren van experts, je laten inspireren en motiveren, persoonlijke style challenges, tips & tricks in de praktijk brengen en gezamenlijk impact maken op de mode-industrie?

Ik hou je op de hoogte!
p.s. volg @moretomatch op Instagram

Liefs, Felicity

Enter the Secret Style Society

DE DEUREN ZIJN MOMENTEEL GEOPEND

Ik hou je op de hoogte!
p.s. volg @moretomatch op Instagram

Liefs, Felicity

All rights reserved © More To Match