fbpx

zalon by zalando

Je hebt een giftcard ontvangen van More to Match. LUCKY YOU! Als styliste stijl ik in samenwerking met Zalon by Zalando met alle liefde kosteloos een outfit voor je samen voor bijvoorbeeld; een belangrijke sollicitatie, date night met je partner of een tof feestje wat je hebt gepland. Ik selecteer de kleding op basis van de mode, jouw wensen, je budget én je figuur. Onwijs fijn, want je hoeft er de deur niet voor uit!

de werkwijze

  • Vertel me jouw kledingdilemma op de site van Zalon by Zalando
  • Vul zo uitgebreid mogelijk je gegevens, voorkeuren en wensen in
  • Je budget per categorie
  • Voeg een foto van je gezicht én foto waarop je van top tot teen op staat. 
  • Jouw nieuwe outfit wordt door mij gecreëerd
  • De stijlbox wordt kosteloos binnen 3 tot 7 werkdagen thuisbezorgd
  • Pas op je gemak de kleding en laat je verrassen
  • Vind je een item toch niet zo mooi? Of in een andere maat proberen? Ik stuur een andere variant naar je op
  • OF Stuur het kosteloos retour

P.s. wegens succes kan het soms zijn dat de digitale agenda volgeboekt is. Probeer het dan op een andere moment opnieuw en stuur mij online een berichtje dan kijk ik naar de eerste volgende mogelijkheid.

Ik zou het superleuk vinden als je me een berichtje stuurt zodra jij je pakket hebt ontvangen!
Volg je More to Match al op social media? Gebruik de Hashtag #moretostyle

‘FASHION LOOKS GOOD ONLY WHEN YOU FEEL GOOD!’

All rights reserved © More To Match